Ο Λεβαντόβσκι και η παρέα του έκαναν προθέρμανση φορώντας μπλούζες με τα επώνυμα της Εθνικής γυναικών

Πολωνία - Αλβανία

i

Πολωνία - Αλβανία/ ©Photo by DeFodi Images/ Getty Images

Ο Λεβαντόβσκι και η παρέα του έκαναν προθέρμανση φορώντας μπλούζες με τα επώνυμα της Εθνικής γυναικών

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:25 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 28.03.2023

Οι ποδοσφαιριστές της Πολωνίας κατά τη προθέρμανσή τους πριν το ματς με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2024 φορούσαν μπλούζες με τα επώνυμα της Εθνικής Γυναικών.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Πολωνίας πριν το ματς με την Αλβανία για τον πέμπτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και η παρέα του έκαναν προθέρμανση φορώντας μπλουζάκια με τα επώνυμα της Εθνικής γυναικών. 

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν αφενός να δείξουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Πολωνίας ως οικοδέσποινας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών του 2025 αλλά και να στείλουν μήνυμα ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα. Κάπως έτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έγινε Παγιόρ και ο Σέζνι, Σέμικ.

Για την ιστορία ο Φερνάντο Σάντος πανηγύρισε για πρώτη φορά από τον πάγκο της Πολωνίας, με την ομάδα του να επικρατεί με δυσκολία της Αλβανίας με 1-0. Εκείνος που έσωσε τον Πορτογάλο προπονητή από νέα απώλεια βαθμών ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος σκόραρε και το μοναδικό γκολ του αγώνα.