Ο Λουκάκου ξέρανε τη Γιουβέντους και όλα κρίνονται στη ρεβάνς (1-1)

Λουκάκου

i

Print Screen

Ο Λουκάκου ξέρανε τη Γιουβέντους και όλα κρίνονται στη ρεβάνς (1-1)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:07 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 05.04.2023

Γιουβέντους και Ίντερ αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς ημιτελικών του Coppa Italia, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο Τορίνο. Πρωταγωνιστής ο Λουκάκου, ο οποίος ισοφάρισε για την ομάδα του λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ίντερ και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1 για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Coppa Italia και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Τζουσέπε Μεάτσα». Οι «νεραντζούρι» παρουσιάστηκαν πολύ ανώτεροι από τη γηπεδούχο, ωστόσο πήραν την ισοπαλία λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με τον Ρομελού Λουκάκου.

Οι «μπιανκονιέρι» μπήκαν πιο δυναμικά στο γήπεδο, ωστόσο ο έλεγχος τους κράτησε για περίπου ένα τέταρτο. Η ομάδα του Ιντζάκι βρήκε τον τρόπο να πατήσει καλύτερα στο γήπεδο και από εκείνο το σημείο ήταν αυτή που έκανε τις ευκαιρίες. Στο 35ο λεπτό οι παίκτες της Ίντερ ζήτησαν πέναλτι, με τον Μάτσα και τον VAR να διαφωνούν και να δείχνουν παίζεται.

Στο δεύτερο μέρος, ο έλεγχος των «νεραντζούρι» συνεχίστηκε, όμως το γκολ τελικά ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο Κουαδράρδο υποδέχθηκε την μπάλα και με ένα όμορφο σουτ έκανε το 1-0 της ομάδας του. Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να μείνει έτσι μέχρι το τέλος αν ο Μπρέμερ δεν είχε βρει την μπάλα με το χέρι. 

Κάπως έτσι, ο Λουκάκου βρέθηκε στα 11 μέτρα και έκανε το 1-1, ενώ ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα είδε την δεύτερη κίτρινη, όμως δεν ήταν ο μόνος που έφυγε για τα αποδυτήρια. Κουαδράδρο και Χαντάνοβιτς δεν έλεγξαν τα νεύρα τους και στο 90+8' ο ρέφερι τους απέβαλε για την απρεπή τους συμπεριφορά.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Σίγουρα το πέναλτι του Μπρέμερ στις καθυστερήσεις αποτελεί βαρύ πλήγμα. Σε ένα παιχνίδι όπου η Γιουβέντους θα μπορούσε να φύγει με νίκη - πόσω μάλλον με την εικόνα που είχε - είδε τον Λουκάκου να της παίρνει την... μπουκιά από το στόμα και να δίνει ισχυρό ψυχολογικό «boost» στην ομάδα του ενόψει ρεβάνς.

MVP: O Λουκάκου! Το γκολ που πετυχαίνει είναι και αυτό που κρίνει τον αγώνα. Μάλιστα, ο συνδυασμός της εμφάνισης αλλά και του σκορ, δίνει στην Ίντερ την ευκαιρία να μπει με άλλον αέρα στην έδρα της.