Ο Μέσι αντιδρά στα πιο ιστορικά του γκολ και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη (vid)
i

Λιονέλ Μέσι/PrtScr

Ο Μέσι αντιδρά στα πιο ιστορικά του γκολ και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη (vid)

Κώστας Τόπας 14:34 - 22.01.2023

Αν η ευτυχία είχε πρόσωπο και έκφραση, θα ήταν αυτό του Μέσι. Ο Αργεντινός κάθισε και παρακολούθησε μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει πετύχει σκοράρει γκολ με το τσουβάλι, καθώς μετράει 794 τέρματα με τις Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική ομάδα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του.

Στο κανάλι FOX Sports της Αργεντινής ήθελαν να δουν την άμεση αντίδραση του Μέσι σε μερικά από τα πιο εμβληματικά του τέρματα. Πολλοί τηλεθεατές σχολίασαν τις ταπεινές αντιδράσεις του «Pulga» σε πολλά από τα γκολ, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής ατομικής προσπάθειας του εναντίον της Χετάφε στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Copa del Rey τη σεζόν 2006/07.

Φυσικά ο Μέσι δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το γκολ που είχε σημειώσει στον τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Μανουέλ Αλμούνια τον Απρίλιο του 2010, όταν σημείωσε χατ-τρικ στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Champions League στο «Καμπ Νόου». Αντί όμως να επισημάνει το τελείωμά του, ο Αργεντινός υπέδειξε αμέσως την ασίστ του Αντρές Ινιέστα για το γκολ.

Στη συνέχεια, ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας κλήθηκε να σχολιάσει το αξέχαστο γκολ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης το 2011, αποκαλώντας τον Σέρχιο Ράμος «σκληρό παίκτη» εναντίον του.