Ο Μίτσελ αλλάζει όλο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

ΑΕΚ - Ολυμπιακός/ ©Intime

Ο Μίτσελ αλλάζει όλο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:03 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 07.03.2023

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα στο ματς με την ΑΕΚ σε σχέση με τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (12/3) στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Ένα ματς ανάμεσα στους δύο συγκεκριμένους αντιπάλους είναι πάντα ντέρμπι, αλλά αυτή τη φορά ίσως κρίνει και σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωταθλητή. 

Πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός με 58 βαθμούς αλλά με ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΚ που έχει 56. Θυμίζουμε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει αύριο (8/3) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής. Τρίτοι είναι οι «ερυθρόλευκοι» με 53 βαθμούς. 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με οκτώ αλλαγές την Κυριακή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου και το 3-0 στην «OPAP Arena. O Μίτσελ είχε επιλέξει τους εξής ποδοσφαιριστές το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου: Τζολάκη, Βρουσάι, Ντόη, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προσώπων. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και την τετράδα της «ερυθρόλευκης» άμυνας θα αποτελούν οι Ροντινέι, Μπα, Ντόη και Ραμόν. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Χουάνγκ και ο Σαμασέκου (αν ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο και είναι 100% έτοιμος) και μπροστά τους ο Χάμες Ροντρίγκες ή ο Κώστας Φορτούνης. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης θα βρεθεί ο Κανός, στη δεξιά ο Πεπ Μπιέλ και στην κορυφή της ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Θυμίζουμε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος, ο Γιαν Εμβιλά είναι τραυματίας όπως επίσης ο Γκάρι Ροντρίγκες, που έχει κάποιες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή. 

Tags: