«Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Ιβαΐλο Τσότσεφ»

Ιβαΐλο Τσότσεφ / bg.cska1948.bg

i

Ιβαΐλο Τσότσεφ / bg.cska1948.bg

«Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Ιβαΐλο Τσότσεφ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:16 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 16.06.2023

Βούλγαρος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον μέσο της ΤΣΣΚΑ 1948, Ιβαΐλο Τσότσεφ.

Γεμάτη μεταγραφικά σενάρια είναι η Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό. Τη σκυτάλη πήρε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Μετόντι Σουμάνοφ, ο οποίος υποστήριξε με tweet πως στο Τριφύλλι ασχολούνται με τον 30χρονο μέσο της ΤΣΣΚΑ 1948, Ιβαΐλο Τσότσεφ.

Ο Τσότσεφ ολοκλήρωσε πέρυσι τη σεζόν με 24 γκολ και 4 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αν και κεντρικός χαφ, αρέσκεται να πατάει στην περιοχή των αντιπάλων και να σκοράρει.

O Τσότσεφ δεν είναι ελεύθερος: δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ 1948 μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Με χρηματιστηριακή αξία στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα του σίγουρα θα αξιώσει υψηλό αντίτιμο για να τον παραχωρήσει.

Επιπλέον, ο Τσότσεφ έχει χριστεί 35 φορές διεθνής με τη Βουλγαρία και έχει σκοράρει 4 γκολ.  Ένα βιογραφικό που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο και με τον 30χρονο μέσο να θέλει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό.

O Παναθηναϊκός ψάχνει έναν πρωτοκλασάτο box-to-box μέσο, αλλά η προσοχή έχει στραφεί σε παίκτες με το προφίλ του Σελίμ Αμαλάχ. Οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι ανώτεροι από αυτούς που ανήκουν στο ρόστερ του Τριφυλλιού, για να βελτιωθεί το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ο ελληνικός γίγαντας Παναθηναϊκός φέρεται να κοιτάζει να κινηθεί για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Βουλγαρίας και μέσο της ΤΣΣΚΑ 1948, Ιβαΐλο Τσότσεφ» έγραψε ο Σουμάνοβ στην ανάρτηση του.