Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ!

Το κατάμεστο ΟΑΚΑ στο ματς Παναθηναϊκός - Μπράγκα.

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:06 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 07.02.2024

Το «Σπύρος Λούης» αναμένεται να επαναλειτουργήσει τον Μάιο και να αποτελέσει την έδρα του Παναθηναϊκού για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2024-2025!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε οξύτατο πρόβλημα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου έκλεισε ξαφνικά το «Σπύρος Λούης». Επειδή διαπιστώθηκαν προβλήματα στατικότητας στο στέγαστρο «Καλατράβα» και οι αρμόδιοι έκριναν πως κινδυνεύει η ασφάλεια θεατών και αγωνιζομένων.

Με συνέπεια, ο Παναθηναϊκός να υποδεχτεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Ρεν και τη Μακάμπι Χάιφα, για τον όμιλο του Εuropa League. Χάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την πώληση εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ, λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αρκετούς μήνες μετά, το πρόβλημα επιλύεται με την πιο εύκολη λύση… Συνεργεία αφαιρούν τα κομμάτια που απαρτίζουν το στέγαστρο «Καλατράβα» και θα απομείνει μόνο ο μεταλλικός σκελετός, απαλλαγμένος από το μεγάλο βάρος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η κατασκευή δεν θα διατρέχει πλέον κανέναν κίνδυνο, ενώ παράλληλα θα δρομολογηθούν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης. Άρα, το «Σπύρος Λούης» θα λειτουργήσει ξανά, για να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες και άλλες εκδηλώσεις (συναυλίες κ.α.). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το άνοιγμα θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 06.02.2024

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση

Ένα «ένοχο» βίντεο με έναν χαιρετισμό, η έλλειψη (δημοσίως) συζητήσεων του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό για ανανέωση, έχουν «φουντώσει» στο Διαδίκτυο τα σενάρια για συμφωνία του 32χρονου επιτελικού μέσου με τον Παναθηναϊκό. Με την πραγματικότητα ως συνήθως, να έχει άλλη διάσταση.

Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό; Πως τη σεζόν 2024-2025, θα μπορεί να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για τη συμμετοχή του στις διοργανώσεις της UEFA. Είτε το Champions League, είτε το Europa League, είτε το Conference League, ανάλογα με την κατάταξη στο πρωτάθλημα ή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του καλοκαιριού, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το «Απόστολος Νικολαΐδης» περνάει από τον έλεγχο των κλιμακίων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Από τα Play Off και κυρίως για τους ομίλους, η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ καθίσταται υποχρεωτική από τις προδιαγραφές που ισχύουν. Αν στο Τριφύλλι αποφασίσουν η ομάδα να μετακομίσει νωρίτερα, είναι μία άλλη συζήτηση.

Ο διάλογος του Αλαφούζου πριν πάρει τον Τερίμ: «Θέλεις πρωτάθλημα; Πάρε τον Φατίχ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:38 - 06.02.2024

Ο διάλογος του Αλαφούζου πριν πάρει τον Τερίμ: «Θέλεις πρωτάθλημα; Πάρε τον Φατίχ» (vid)

Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε τον διάλογο που φέρονται να είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, πριν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίσει την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

Σε ότι αφορά τη Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας, η μεταφορά της έδρας από το «Απόστολος Νικολαΐδης» στο «Σπύρος Λούης» την επόμενη σεζόν, εναπόκειται στους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Αυτοί θα ζυγίσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις.