Ο ΠΑΟΚ θα κάνει γιορτές στο γήπεδο
i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει γιορτές στο γήπεδο

Μάνος Τσαλγατίδης 12:51 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 20.12.2022

Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» του ΠΑΟΚ στο επόμενο διάστημα δεν επιτρέπει... διακοπές.

Η επανέναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργεί στους «ασπρόμαυρους» μια συμφόρηση αγώνων στο πρόγραμμα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος την Πέμπτη 22/12 ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, στις 28 του Δεκέμβρη έχει ξανά εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ στις 4 Γενάρη αντιμετωπίζει τον Άρη στην Τούμπα. Τρεις ημέρες μετά οι «ασπρόμαυροι» θα μεταβούν στη Λαμία για να κοντραριστούν με την τοπική ομάδα.

Αυτό το πρόγραμμα δεν έχει χρόνο για ανάσες παρά το γεγονός πως σύντομα θα υπάρξει η περίοδος των εορτών. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το τιμ του αποφάσισαν πως σε όλο αυτό το διάστημα θα υπάρξουν μόλις δύο ρεπό,

Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων, όσο και αυτής της Πρωτοχρονιάς θα είναι στο γήπεδο και θα προπονείται.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα δύο ρεπό θα δοθούν το Σάββατο 24/12, δηλαδή την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και στις 31/12, δηλαδή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες, ο Δικέφαλος είτε θα προπονείται, είτε θα έχει αγώνα.