Ο Πάουλο Σόουζα νέος προπονητής στη Σαλερνιτάνα
i

Πάουλο Σόουζα/instagram

Ο Πάουλο Σόουζα νέος προπονητής στη Σαλερνιτάνα

Sportal newsroom 17:09 - 15.02.2023

Διάδοχος του Νταβίντε Νίκολα στον πάγκο τηνς Σαλερνιτάνα θα είναι ο Πάουλο Σόουζα, που συμφώνησε για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.

Το δύσκολο έργο να προσπαθήσει να διατηρήσει τη Σαλερνιτάνα στην κορυφαία κατηγορία το ιταλικού ποδοσφαίρου ανέλαβε ο Πάουλο Σόουζα.

Δυο ημέρες μετά την απόλυσή του, ο Νταβίντε Νίκολα επέστεψε στον πάγκο της Σαλερνιτάνα!
SERIE A

13:48 - 18.01.2023

Δυο ημέρες μετά την απόλυσή του, ο Νταβίντε Νίκολα επέστεψε στον πάγκο της Σαλερνιτάνα!

Στροφή 180 μοιρών μέσα σε λίγες ώρες από τον πρόεδρο της Σαλερνιτάνα, Ντανίλο Ιερβολίνο, που πήρε πίσω την απόλυση του Ντάβιντε Νίκολα, την οποία προκάλεσε η «βαριά» ήττα (8-2) από την Αταλάντα.

Προ ημερών η ομάδα από το Σαλέρνο πήρε «διαζύγιο» από τον Νταβίντε Νίκολα, ο οποίος είχε μια απογοητευτική δεύτερη χρονιά στον σύλλογο, σημειώνοντας μόλις πέντε νίκες σε 22 αναμετρήσεις της Serie A.

Ο Σόουζα, που από το 2015 ως το 2017 βρισκόταν στον πάγκο της Φιορεντίνα, είναι πλέον το νέο «αφεντικό» της ομάδας και δεν αποκλείεται ακόμα κι εντός της ημέρας να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση. Ο 52χρονος τεχνικός συμφώνησε για συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου, στο οποίο υπάρχει η προοπτική ανανέωσης για άλλες δύο σεζόν, σε περίπτωση που επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Την απόφαση του συλλόγου να προχωρήσει με τον Σόουζα επιβεβαίωσε και ο αθλητικός της διευθυντής της Σαλερνιτάνα, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, αναφέροντας σχετικά: «Ο Πάουλο βρίσκεται ήδη στην πόλη. Πλησιάζει η ώρα των υπογραφών, υπάρχουν απλά κάποιες λεπτομέρειες που κοιτούν οι δικηγόροι. Θα υπογράψει ως το τέλος της περιόδου και όλα τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ θα παραμείνουν στην ομάδα».

Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη 16η θέση της Serie A, με 21 βαθμούς, μόλις τέσσερις μακριά από τη Βερόνα, η οποία είναι πρώτη ομάδα που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.