O Παπασταθόπουλος παίρνει την ευκαιρία του: Βασικό τον ετοιμάζει ο Πελεγκρίνι για το Ρεάλ Μπέτις - Λας Πάλμας

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

©Intime

O Παπασταθόπουλος παίρνει την ευκαιρία του: Βασικό τον ετοιμάζει ο Πελεγκρίνι για το Ρεάλ Μπέτις - Λας Πάλμας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:18 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 20.11.2023

Με βασικό στόπερ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μπέτις, η οποία υποδέχεται τη Λας Πάλμας την ερχόμενη Κυριακή (26/11). Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, ο Πελεγκρίνι ετοιμάζεται να δώσει χρόνο στον αμυντικό, τον οποίο θεωρεί έτοιμο.

Την ερχόμενη Κυριακή (26/11) η Ρεάλ Μπέτις ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας στην έδρα της τη Λας Πάλμας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας χρειάζεται τη νίκη για δύο λόγους, αφού αφενός θέλει να αυξήσει τη διαφορά με την αντίπαλό της και αφετέρου θέλει να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και να μπει στην πεντάδα. 

Σε αυτή τη «μάχη» φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον προπονητή του να τον προορίζει για βασικό στόπερ της αναμέτρησης. Σύμφωνα με Μέσο της Ισπανίας, ο Πελεγκρίνι θεωρεί πως ο Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και επομένως θα βρεθεί κανονικά στο αρχικό σχήμα. 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ακολουθεί αυστηρά ένα πρόγραμμα προπόνησης, από τότε που έφτασε στην ομάδα, με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης. Στη Μπέτις, μάλιστα, έμειναν έκπληκτοί από την καλή φυσική κατάσταση του παίκτη, παρά τους αρκετούς μήνες αδράνειας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει ακόμα σε κάποιο ματς.

Οριστικό: Στις 6/12 το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

Οριστικό: Στις 6/12 το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

Η ΕΠΟ όρισε τον πρώτο αγώνα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις 06/12 στη Λεωφόρο, την ημέρα της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο Παπασταθόπουλος δεν ξεκινήσει βασικός με τη Λας Πάλμας, πράγμα αρκετά πιθανό, το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει με την Αλμερία. Πάντως όλα δείχνουν πως ο 35χρονος θα πάρει λεπτά στα ερχόμενα ματς της ομάδας του.