Ο Πινέδα δείχνει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, από τότε που γύρισε στην ΑΕΚ
i

Ορμπελίν Πινέδα/intime

Ο Πινέδα δείχνει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, από τότε που γύρισε στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 20:05 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 27.02.2024

Σαν τρελός ήθελε ο Πινέδα να παραμείνει στην ΑΕΚ και από την Τρίτη που επέστρεψε στα Σπάτα δείχνει πανευτυχής και του βγαίνει και στην αγωνιστική του εικόνα

Ότι περνούσε από το χέρι του στην κυριολεξία έκανε ο Ορμπελίν Πινέδα, προκειμένου να γίνει το deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Θέλτα και να παραμείνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας. 

Άλλωστε η στάση του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη. Και το πόσο πολύ ήθελε να μείνει στην Ένωση ο Μεξικανός χαφ, φαίνεται από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε και πάλι στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. 

Ο Πινέδα από την Τρίτη (25/7) που ενσωματώθηκε και πάλι στις προπονήσεις της Ένωσης, δείχνει να είναι ο πιο... ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Έχει γίνει το θέλημα του ως προς την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, έχει κατακτήσει και το Gold Cup με την εθνική του Μεξικού και μάλιστα ως βασικό στέλεχος. Επομένως έχει κάθε λόγο να πετάει από την χαρά του ο Μεξικανός. 

Μάλιστα όσοι τον ζουν τον Πινέδα αυτές τις δυο μέρες στα Σπάτα, έχουν να λένε για το πόσο χαρούμενος δείχνει, αλλά και πόσο πολύ αυτό του βγαίνει στην αγωνιστική του εικόνα μέσα στις προπονήσεις. 

Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε ξανά στην δουλειά με τους συμπαίκτες του, ο Μεξικανός χαφ «πετάει». Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική αλλά κυρίως ψυχολογική κατάσταση. 

Αυτό προφανώς κάνει πανευτυχή τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς και πάλι φέτος ο Πινέδα θα είναι βασικό γρανάζι της μηχανής. Και ο Αργεντινός τεχνικός θέλει πανέτοιμο τον Μεξικανό ήδη από την πρώτη «μάχη» για τα προκριματικά του Champions League. Με την εικόνα που δείχνει ο Πινέδα ήδη στις προπονήσεις, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εαν ξεκινήσει βασικός ακόμα και στο φιλικό της Κυριακής (30/7) με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα.