Ο πρόεδρος της Ιστανμπούλσπορ διέταξε τους παίκτες να φύγουν από το γήπεδο λόγω της διαιτησίας (vid)

Ο πρόεδρος της Ιστανμπούλσπορ διέταξε τους παίκτες να φύγουν από το γήπεδο λόγω της διαιτησίας (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:25 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 19.12.2023

Η αναμέτρηση της Ιστανμπούλσπορ με την Τράμπζονσπορ διεκόπη, καθώς ο πρόεδρος της πρώτης ομάδας διέταξε τους παίκτες να φύγουν από το γήπεδο λόγω της διαιτησίας.

Το χάος στο πρωτάθλημα της Τουρκίας συνεχίζεται. Περίπου μία εβδομάδα πριν ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα, ενώ τώρα έχουμε ακόμα μια διακοπή ποδοσφαιρικού αγώνα για παρέμβαση διοικητικού παράγοντα. 

Η Τράμπζονσπορ των Τάσο Μπακασέτα, Δημήτρη Κουρμπέλη και Ταξιάρχη Φούντα αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης εκτός έδρας την Ινσταμπούλσπορ, για την 17η αγωνιστική της Super Lig. Ωστόσο η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων διακόπηκε. 

Συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο παίκτη τους στην περιοχή της Τράμπζονσπορ, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί παιχνίδι, και στην αντεπίθεση έγινε το 1-2 στο 72ο λεπτό από τον Ονουάτσου

Αυτή η απόφαση έφερε τον εκνευρισμό στην Ινσταμπούλσπορ, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Φαΐτσκ Σαριαλίογλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διέταξε τους παίκτες της ομάδας να φύγουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: