Ο Ριτσάρλισον έμεινε στον πάγκο και τα «έψαλλε» στον Κόντε: «Η σεζόν είναι σκ@τά»

Ριτσάρλισον

i

©Photo by Naomi Baker/Getty Images/Ideal Images

Ο Ριτσάρλισον έμεινε στον πάγκο και τα «έψαλλε» στον Κόντε: «Η σεζόν είναι σκ@τά»

Κώστας Τσιακλής 11:24 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 09.03.2023

Αρκετά εκνευρισμένος με τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, εμφανίστηκε ο Ριτσάρλισον, αφού δεν τον έβαλε βασικό στο παιχνίδι με τη Μίλαν για το Champions League.

Αρκετά εκνευρισμένος με τον Αντόνιο Κόντε, παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν (0-0), εξέφρασε το θυμό του προς τον προπονητή του, για την απόφαση του να τον αφήσει στον πάγκο.

Συγκεκριμένα ο Ριτσάρλισον ανέφερε: «Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω (το να είμαι αλλαγή), πήγαινε καλά με δύο νίκες κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Ξαφνικά ο Κρίστιαν Στελίνι με έβαλε στον πάγκο, απέναντι στη Γούλβς με έβαλε πέντε λεπτά. Ρώτησα γιατί, δεν μου είπαν τίποτα.

Την Τρίτη μου ζήτησαν να κάνω τεστ στο γυμναστήριο και αν ήμουν καλά θα ξεκινούσα βασικός και την ώρα του παιχνιδιού με άφησε στον πάγκο. Αυτά είναι πράγματα που δεν γίνεται να τα καταλάβω.

Για να δούμε τι θα πει αύριο (σήμερα) αλλά δεν υπάρχουν ανόητοι εδώ. Είμαι επαγγελματίας, δουλεύω κάθε μέρα και θέλω να παίζω. Απομένουν λεπτά, απομένει χρόνος.

Αυτή η σεζόν , συγχωρέστε με για την έκφραση είναι σκ@τά, γιατί δεν έχω λεπτά συμμετοχής. Υπέφερα λίγο με τον τραυματισμό, όμως όταν μπαίνω στο γήπεδο δίνω τη ζωή μου. Προερχόμουν από δύο καλά παιχνίδια, πιστεύω θα έπρεπε να παίξω και δεν χρειάζεται να κλάψω γι΄ αυτό».

Η Τότεναμ μέσα σε μια εβδομάδα ηττήθηκε στην Premier League από τη Γούλβς (με 1-0 στο Μολινό) και αποκλείστηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο FA Cup (1-0) και από τη Μίλαν στο Champions League (1-0, 0-0). Οι «πετεινοί» μάλιστα δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε ένα γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Ο Ριτσάρλισον εντάχθηκε στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι με το ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι στιγμής ο 25χρονος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Εξ αυτών, οι 12 ήταν ως βασικός, με τις τέσσερις να είναι στη φάση των ομίλων του Champions League (σε έξι συμμετοχές). Όσο αφορά την Premier League, ξεκίνησε στην ενδεκάδα της Τότεναμ σε επτά αναμετρήσεις (σε 17 εμφανίσεις).

Παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σον αλλά και του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ο Ριτσάρλισον εξακολουθεί να είναι η τρίτη κατά σειρά επιλογή του Αντόνιο Κόντε, κάτι που κάνει έξαλλο τον νεοαποκτηθή επιθετικό.