Ο Σανέ έκρυβε το πρόσωπό του για να μην φανεί το χτύπημα από τον Μανέ (vid)

Λιρόϊ Σανέ

i

PrtScr

Ο Σανέ έκρυβε το πρόσωπό του για να μην φανεί το χτύπημα από τον Μανέ (vid)

Κώστας Τόπας 13:57 - 13.04.2023

Ο Λίροϊ Σανέ έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει τα φλας των δημοσιογράφων και να κρύψει το χτύπημα στο πρόσωπό του από τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σάντιο Μανέ και ο Λερόι Σανέ προπονήθηκαν μαζί στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν, την Πέμπτη (13/04), μετά την αψιμαχία που είχαν οι δυο τους στα αποδυτήρια.

Ο καυγάς με τους δύο αστέρες της Μπάγερν σημειώθηκε μετά την ήττα των Βαυαρών από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League στο «Έτιχαντ». Η «Bild» ανέφερε ότι ο Μανέ διαμαρτυρήθηκε προς τον Σανέ για τον τρόπο που του μίλησε στον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά ο Σενεγαλέζος επιτέθηκε στον Σανέ και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Από την τέλεια σεζόν του Νάγκελσμαν, στην καταστροφή με τον Τούχελ (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

14:50 - 12.04.2023

Από την τέλεια σεζόν του Νάγκελσμαν, στην καταστροφή με τον Τούχελ (vids)

Η Μπάγερν κατάφερε να καταγράψει αρνητικό ρεκόρ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και ήδη αρκετοί θεωρούν πως η απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και η πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ήταν μια βιαστική απόφαση η οποία μπορεί να κοστίσει στο Champions League και όχι μόνο..

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, τόσο ο Σανέ όσο και ο Μανέ ήταν παρόντες στην προπόνηση της Πέμπτης (13/04) κι εντός των επόμενων ωρών θα έχουν ραντεβού με την διοίκηση για να δώσουν εξηγήσεις. 

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το πρωί της Πέμπτης (13/04), ο Γερμανός εξτρέμ, Σανέ φαινόταν να καλύπτει το τραυματισμένο χείλος του από τους δημοσιογράφους μετά την προσγείωση στο Μόναχο. Μάλιστα, ο διεθνής Σενεγάλος μεσοεπιθετικός, Μανέ λέγεται ότι παρελήφθη από ξεχωριστό όχημα από το αεροδρόμιο του Μονάχου, ενώ ο Σανέ ταξίδεψε με το πούλμαν με την υπόλοιπη ομάδα.