O Τερίμ απέκλεισε Ρούμπεν και Μαντσίνι από την αποστολή

Ρούμπεν Πέρεθ, Ντάνιελ Μαντσίνι

i

Intime

O Τερίμ απέκλεισε Ρούμπεν και Μαντσίνι από την αποστολή

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:57 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 13.04.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία, παίρνοντας αποφάσεις που θα τύχουν αρκετής συζήτησης. Εκτός των πλάνων του Τούρκου για αυτό το παιχνίδι οι Ρούμπεν, Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ, μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση. Έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ο Τούρκος πήρε δύσκολες αποφάσεις, αποκλείοντας για αγωνιστικούς λόγους τους Μαντσίνι και Ρούμπεν.

Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο Σέρβος αριστερός μπακ προσβλήθηκε από ίωση και έμεινε κλινήρης για να αναρρώσει. Φυσιολογικά, δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς του Τριφυλλιού. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την αποστολή: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία (5 μ.μ.).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Μλαντένοβιτς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Η απόδοση των στοιχηματικών για κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

16:09 - 12.04.2024

Η απόδοση των στοιχηματικών για κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε ρυθμούς... playoffs στην Euroleague, αφού οι πράσινοι αναδείχθηκαν 2οι στην regular season και πλέον με το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια τους, αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους και ονειρεύονται ήδη το Final 4 του Βερολίνου. Δείτε τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Αταμάν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Ρουμπέν Πέρεθ και Ντάνιελ Μαντσίνι, οι τραυματίες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν και ο κλινήρης Μλαντένοβιτς».