Η Μπριζ έχει... έρωτα με τα διαμαντάκια του ΠΑΟΚ

Γιάννης Κωνσταντέλιας-Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©intime

Η Μπριζ έχει... έρωτα με τα διαμαντάκια του ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Κλαμπ Μπριζ προσπάθησε τρεις φορές να αποκτήσει παίκτες του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα κοντραριστούν για την φάση των «8» του UEFA Europa Conference League. Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου στο Βέλγιο, ενώ ο δεύτερος για τις 18 του ίδιου μήνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Μπορεί ο Δικέφαλος να έχει ξεκινήσει το σκάουτινγκ στην Μπριζ από την πρώτη κιόλας ημέρα που η κλήρωση την έστειλε στον δρόμο του, ωστόσο οι Βέλγοι παρακολουθούν τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό. Πώς προκύπτει αυτό; Προκύπτει από το γεγονός πως σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια είναι οι πρώτοι που χτυπούν την πόρτα των «ασπρόμαυρων» για τα... διαμαντάκια του!

Η πρώτη φορά ήταν όταν ο Χρήστος Τζόλης έκανε το... μπαμ με τη φανέλα του Δικεφάλου στο στήθος. Οι άνθρωποι της Μπριζ έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον προλαβαίνοντας του πάντες. Ωστόσο, οι προτάσεις του δεν έφτασαν στα οικονομικά επίπεδα που συζητούσε ο ΠΑΟΚ και έτσι το deal δεν ήταν εφικτό.

Μάλιστα, οι Βέλγοι επέμεναν αρκετά για την απόκτηση του παίκτη. Άξιο αναφοράς είναι πως έκαναν κρούση και στη Νόριτς για την απόκτηση του, αλλά τελικά ο Τζόλης επέλεξε τη Γερμανία και τη Φορτούνα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Γιάννη Κωνσταντέλια! Σκάουτερ της βελγικης ομάδας παρακολούθησαν μέχρι και διά ζώσης τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την περσινή αγωνιστική περίοδο όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σημείωσε το παρθενικό του γκολ υπογράφοντας το εμφατικό 0-3 του Δικεφάλου.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Μπριζ χτύπησε ξανά την «ασπρόμαυρη» πόρτα για να δείξει ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Το ποσό που άκουσε όμως την εξέπληξε και έτσι άφησε την υπόθεση, αφού για ακόμα μια φορά δεν μπορούσε να παίξει σε αυτά τα νούμερα.

Ο Ντεσπόντοφ συνεχίζει «καυτός» και στην Εθνική Βουλγαρίας - Το εκπληκτικό γκολ με φάουλ και ο «σκάουτερ» Σαμάτα (vid)
REST OF THE WORLD

10:31 - 23.03.2024

Ο Ντεσπόντοφ συνεχίζει «καυτός» και στην Εθνική Βουλγαρίας - Το εκπληκτικό γκολ με φάουλ και ο «σκάουτερ» Σαμάτα (vid)

Λίγα 24ωρα μετά τη βράβευσή του ως ο κορυφαίος Βούλγαρος παίκτης της χρονιάς, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδειξε ξανά την αστείρευτη ποιότητά του με μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

Η τελευταία «ασπρόμαυρη» περίπτωση που τσέκαρε η Μπριζ ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Τον Φλεβάρη του 2023 η βελγική ομάδα αποφάσισε πως ο νεαρός αριστεροπόδαρος στόπερ της ταιριάζει. Έτσι επικοινώνησε με τον Δικέφαλο έχοντας στο μυαλό της πως ο ποδοσφαιριστής κοστίζει περίπου 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχεδόν γέλασαν με αυτό και έτσι για τρίτη φορά η Μπριζ έμεινε με την όρεξη.