Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Μιχαηλίδη - Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γιάννης Μιχαηλίδης

i

© Intime

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Μιχαηλίδη - Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:27 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 23.03.2024

Ο πατέρας του Γιάννη Μιχαηλίδη άφησε την τελευταία του πνοή και με αφορμή αυτό το θλιβερό γεγονός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα.

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Μιχαηλίδη!

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω μίας ανάρτησης, ο πατέρας του Έλληνα στόπερ του Δικεφάλου έφυγε από τη ζωή.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Μιχαηλίδη, για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του, Θόδωρου. Γιάννη όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δίπλα σου...Καλό παράδεισο...», έγραψε χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Συνεχίζει με προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Ο Χάρης Τσιγγάρας μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Πέμπτης (21/3) δεν συμμετείχε ούτε στην χθεσινή (22/3).

Ο Έλληνας χαφ γύρισε το πόδι του σε ανύποπτη στιγμή και παρά το γεγονός πως το θέμα του είναι διαχειρίσιμο, κρίθηκε προτιμότερο να μην καταπονηθεί και έτσι έμεινε στο γυμναστήριο μαζί με τους Μπάμπα-Οζντόεφ (θέμα σε δικέφαλο και τετρακέφαλο) και Τροστ Εκόνγκ.

Όσον αφορά στον Γιάννη Μιχαηλίδη, συνεχώς ανεβαίνει και συμμετέχει όλο και σε μεγαλύτερα κομμάτια του προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η επιθετική τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (22.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε, ενώ οι Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Ντεσπόντοφ συνεχίζει «καυτός» και στην Εθνική Βουλγαρίας - Το εκπληκτικό γκολ με φάουλ και ο «σκάουτερ» Σαμάτα (vid)
REST OF THE WORLD

10:31 - 23.03.2024

Ο Ντεσπόντοφ συνεχίζει «καυτός» και στην Εθνική Βουλγαρίας - Το εκπληκτικό γκολ με φάουλ και ο «σκάουτερ» Σαμάτα (vid)

Λίγα 24ωρα μετά τη βράβευσή του ως ο κορυφαίος Βούλγαρος παίκτης της χρονιάς, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδειξε ξανά την αστείρευτη ποιότητά του με μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00».