Ο Τζούρισιτς αμφίβολος για το αθηναϊκό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Intime

Ο Τζούρισιτς αμφίβολος για το αθηναϊκό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:35 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 11.01.2024

ο μυϊκός τραυματισμός του Φίλιπ Τζούρισιτς δεν κρίνεται ανησυχητικός, όμως ο λίγος χρόνος μέχρι το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, καθιστούν αμφιβολή τη συμμετοχή του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Αμφίβολος για το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποχώρησε τραυματίας από το «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όμως επειδή ο χρόνος ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις είναι μικρός, ο Τζούρισιτς δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει. Ο ίδιος θέλει να είναι παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή και θα εξαντλήσει τα περιθώρια. 

Ο Τζούρισιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία την Πέμπτη και θα την επαναλάβει την Παρασκευή, για να ξεπεράσει τις μυϊκές ενοχλήσεις. Το Σάββατο θα δοκιμάσει να προπονηθεί, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του 32χρονου επιτελικού χαφ.

Στην «Αγιά Σοφιά» αναμένεται να επιστρέψει ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού νιώθει δυνατός μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα έχει μία γεμάτη εβδομάδα με προπονήσεις και έχει ήδη δηλώσει πρόθυμος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Ακαϊντίν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:38 - 11.01.2024

«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Ακαϊντίν»

Η τουρκική ιστοσελίδα «habergoal» αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του 29χρονου στόπερ, Σαμέτ Ακαϊντίν. Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Τούρκου αμυντικού.

Στο μεταξύ, με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. 

Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Οι τρεις παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό του Φατίχ Τερίμ για το αθηναϊκό ντέρμπι.