Ο Χάμες επέλεξε τον Μέσι για κορυφαίο ποδοσφαιριστή σε βίντεο στο TikTok

Χάμες Ροντρίγκες

i

Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Ο Χάμες επέλεξε τον Μέσι για κορυφαίο ποδοσφαιριστή σε βίντεο στο TikTok

Sportal newsroom 18:51 - 07.03.2023

Τον Λιονέλ Μέσι επέλεξε για κορυφαίο ποδοσφαιριστή ο Χάμες Ροντρίγκες σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Μπορεί να ήταν χρόνια αντίπαλοι στα γήπεδα της La Liga, όμως αυτό όπως φάνηκε δεν σημαίνει κάτι για τον Χάμες Ροντρίγκες, που επέλεξε τον Λιονέλ Μέσι για κορυφαίο παίκτη σε βίντεο στο TikTok.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε στη διαδικασία να βγάλει ένα νικητή από τέσσερις γύρους που συμμετείχαν οκτώ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Είτε εν ενεργεία, είτε που έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους.

Στην αρχή το δίλημμα ήταν Γουέιν Ρούνεϊ ή Αντρέα Πίρλο, με τον 31χρονο άσο να επιλέγει τον Ιταλό, ενώ στη συνέχεια στη «μονομαχία» Μέσι και Ρονάλντο Ναζάριο, ο Χάμες επέλεξε τον «Pulga».

Ο έμπειρος παίκτης των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε και αυτός στις εικόνες, κόντρα στον Μεσούτ Οζίλ και επέλεξε τον εαυτό του, ενώ μετέπειτα ακολούθησαν οι εξής μονομαχίες: Τιερί Ανρί - Νταβίντ Σίλβα, Πελέ - Άσλεϊ Κόουλ, Τσάβι Ερνάντες - Ντιέγκο Φορλάν, Καρίμ Μπενζεμά - Γκονσάλο Ράμος.

Στον τελικό βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι με τον Πελέ. Εκεί ο Χάμες Ροντρίγκες ανέδειξε ως νικητή τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Και στα σχόλια κάτω από το βίντεο έγινε ο κακός χαμός...