O Χάρι Κέιν θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά (vid)

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

O Χάρι Κέιν θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:55 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 30.03.2023

Ο αρχηγός της Αγγλίας και της Τότεναμ, Χάρι Κέιν αποκάλυψε ότι πρόκειται να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά.

Ο Χάρι Κέιν και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ περνά μία φανταστική περίοδο, καθώς τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός του πάνε όλα όπως θέλει. 

Ο 29χρονος στράικερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για την Αγγλία στο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία το βράδυ της Πέμπτης (23/3) για τα προκριματικά του Euro 2024, έφτασε τα 54 γκολ, ξεπέρασε τον Γουέιν Ρούνεϊ και πέρασε πρώτος στη λίστα των σκόρερ των «τριών λιονταριών».

Πώς θα ήταν η βαθμολογία στην Premier League χωρίς τους πρώτους σκόρερ από κάθε ομάδα
PREMIER LEAGUE

10:04 - 29.03.2023

Πώς θα ήταν η βαθμολογία στην Premier League χωρίς τους πρώτους σκόρερ από κάθε ομάδα

Πώς θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία στην Premier League αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε στη διάθεσή της το πρώτο της «κανόνι» Έρλινγκ Χάαλαντ; Που θα βρισκόταν η πρωτοπόρος Άρσεναλ χωρίς τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι και σε ποια θέση θα ήταν η Τότεναμ χωρίς τον Χάρι Κέιν;

Λίγες μέρες αργότερα ο Χάρι Κέιν μέσω του twitter έκανε γνωστό ότι θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά. «Πάνω από το φεγγάρι να περιμένεις το μωρό Νο.4! Έρχεται σύντομα…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο αρχηγός της Αγγλίας.

Μάλιστα στην ανάρτηση του είχε μία φωτογραφία και ένα βίντεο.  Στα αριστερά ήταν μαζί με τη σύζυγό του και κρατούσε το τεστ εγκυμοσύνης και στα δεξιά είχε ανεβάσει τον υπέρηχο και ρωτούσε τους ακόλουθους του ποιο πιστεύουν ότι είναι το φύλο του μωρού. Με το καλό θα ευχηθούμε εμείς...