Ο Ζόρζε Μέντες προσπαθεί να «σώσει» τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι
i

Φερνάντες/©Twitter

Ο Ζόρζε Μέντες προσπαθεί να «σώσει» τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:57 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο διάσημος ατζέντης παικτών βρίσκεται στο Λονδίνο για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των «μπλε» με της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με την «O JOGO» ο Ζόρζε Μέντες πήρε πάνω του την υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι. Από τα ξημερώματα βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Λονδίνου, προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και οδηγεί σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.   

Ο Ρουί Κόστα είχε χθες ανάψει το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μέσου στην αγγλική ομάδα. Όμως στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της Τσέλσι άλλαξαν την προσφορά τους και την κατέβασαν στα 85 εκατομμύρια ευρώ ενώ αρχικά είχαν δεσμευτεί για την καταβολή όλου του ποσού της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη, που αξίωνε η Μπενφίκα.  

Ο Φερνάντες επέστρεψε χθες στην Μπενφίκα με τον Ματίας Τοράντζο, ο οποίος είναι ένας από τους ατζέντηδες του. Έχει πει στον προπονητή του Ρότζερ Σμίντ ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και πήγε την Πρωτοχρονιά στην Αργεντινή χωρίς την έγκριση του Γερμανού τεχνικού. Πλέον την υπόθεση ανέλαβε ο έμπειρος Μέντες αλλά κρίνεται κυριολεκτικά σε μία κλωστή. Ο Μέντες ήταν επί χρόνια ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά οι σχέσεις τους χάλασαν πριν ο CR7 συμφωνήσει με την Αλ Νασρ.