Αποχωρεί από τον ΟΦΗ ο Διαμαντής

Διαμαντής

i

© intime

Αποχωρεί από τον ΟΦΗ ο Διαμαντής

Sportal newsroom 16:19 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 31.05.2023

Μετά από τρεις σεζόν στην Κρήτη, ο Αποστόλης Διαμαντής είπε «αντίο» στον ΟΦΗ, με τον ίδιο να έχει προτάσεις από το εξωτερικό.

Ο Αποστόλης Διαμαντής αποχώρησε από τον ΟΦΗ, όντας τρία χρόνια στην κρητική ομάδα. Ο Έλληνας αμυντικός ενδέχεται να φύγει για την Ελλάδα και να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε ομάδα του εξωτερικού. 

Η ομάδα της Κρήτης είχε καταθέσει πρόταση για να παραμείνει, αλλά ο ίδιος έχοντας δεχτεί προσφορές από το εξωτερικό, πήρε την απόφαση να κάνει νέο βήμα στην καριέρα του. Στην τριετία αυτή ο Διαμαντής είχε 78 συμμετοχές, μετρώντας παράλληλα τρία γκολ.

Εκτός από τον 23χρονο αμυντικό, έχει αποχωρήσει και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος βρισκόταν στον ΟΦΗ τέσσερα χρόνια. Εκτός από αποχωρήσεις όμως στην ομάδα της Κρήτης υπήρξαν και ανανεώσεις, αλλά και νέες προσθήκες. 

Συγκεκριμένα ο Χουάν Νέιρα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, για ακόμα έναν χρόνο, συμπληρώνοντας έτσι μια εφταετία στο Ηράκλειο. Παράλληλα ο Αντριάν Ριέρα θα είναι παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2025. Ο Ισπανός προηγουμένως φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά μετά από μια τετραετία στην Τρίπολη πήρε την απόφαση να μετακομίσει για το Ηράκλειο. 

Τέλος ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε δεχτεί κρούση από την Κύπρο. Ο Λιθουανός προπονητής μετά από την καλή παρουσία που έχει με την κρητική ομάδα, κέντρισε το ενδιαφέρον δύο συλλόγων από την Κύπρο, οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί. Παρόλα αυτά ο Νταμπράουσκας αυτή τη στιγμή βλέπει αρνητικά την περίπτωση να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.