Γιατί «ξέσπασε» ο Εμβιλά με τα ελληνικά media;

Γιαν Εμβιλά

i

©intime

Γιατί «ξέσπασε» ο Εμβιλά με τα ελληνικά media;

Διονύσης Βερβελές 14:18 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 31.05.2023

Ο Γάλλος μέσος από τις Σεϋχέλλες όπου κάνει διακοπές, πήρε θέση και είχε το λόγο του…

Στις Σεϋχέλλες βρίσκεται ο Γιαν Εμβιλά, πραγματοποιώντας τις διακοπές του και πριν δει την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Όπως φάνηκε και στην πρόσφατη συνέντευξή του στο goal.com ο Γάλλος ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα, εξηγώντας ωστόσο τι τον ενδιαφέρει.

Την Τετάρτη, ο Γάλλος μέσος έκανε μία ανάρτηση που σήκωσε κουβέντα. Ξαπλωμένος και χαζεύοντας στο κινητό του, έγραψε στα αγγλικά: «Διαβάζοντας όλες τις φήμες στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και αναρωτιέμαι πώς μπορεί ο κόσμος να είναι τόσο ευφάνταστος…».

Ο Εμβιλά «ξέσπασε» με αυτή την ανάρτηση και όπως πληροφορηθήκαμε, είχε το λόγο του. Όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό όπως έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό. Στον Γάλλο μέσο, έστειλαν κάποια άρθρα που ήθελαν την ΑΕΚ να τον κοιτάζει και να τον έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Ο Εμβιλά ως πρώτη αντίδραση χαμογέλασε, αλλά επειδή πήρε και μηνύματα με ερωτήσεις του κόσμου, θέλησε να πάρει αυτή τη θέση και να εξηγήσει με το δικό του τρόπο. Και η ατάκα «ο κόσμος να είναι τόσο ευφάνταστος…», προφανώς και παραπέμπει στο ότι δεν υφίσταται οτιδήποτε με την ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται πως προκύπτει και από το σχετικό ρεπορτάζ άλλωστε.

Ο Εμβιλά από το να… σέρνεται αυτή η ιστορία, αποφάσισε να βάλει… τέλος με αυτή την ανάρτηση, συνεχίζοντας έτσι και τις διακοπές του. Για τον Γάλλο επαναλαμβάνουμε πως πριν καιρό, είχε μεταφέρει πως έχει πρόταση μεγαλύτερη των 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Είπε βέβαια πως θέλει να επιδιώξει και να μείνει στην Ευρώπη, αλλά τέτοιο συμβόλαιο φαίνεται πως σε Κατάρ-Αραβία, μπορεί να βρει με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν.