Κοντά στην απόκτηση του Νταν Γκλέιζερ ο ΟΦΗ (vid)

Νταν Γκλέιζερ

i

Νταν Γκλέιζερ/©Photo by DeFodi Images/ Getty Images

Κοντά στην απόκτηση του Νταν Γκλέιζερ ο ΟΦΗ (vid)

Ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο Ισραηλινό μέσο, Νταν Γκλέιζερ κι αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή του!

Ο ΟΦΗ είναι πάρα πολύ κοντά στο να κλείσει ακόμα μία μεταγραφή, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Νοάμ Μπάουμαν. Η ομάδα της Κρήτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νταν Γκλέιζερ, ο οποίος ανήκει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Πρόκειται για Ισραηλινό εν ενεργεία διεθνή, 26 ετών, ο οποίος μετράει 18 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής, ενώ το 2020 αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στη χώρα του!

Ο Γκλέιζερ είναι γέννημα-θρέμμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και μετράει πάνω από 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και έξι ασίστ. Μάλιστα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο της χώρας του. Παράλληλα έχει παίξει με τις Μακάμπι Νετάνια και Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ με τη μορφή δανεισμού κερδίζοντας μία θέση στο ρόστερ της ομάδας που τον ανέδειξε.

Ο 26χρονος Ισραηλινός μέσος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομάδα μακριά από την πατρίδα του, αν και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν συζητήσεις με ομάδες της Αγγλίας, ενώ παλαιότερα δημοσιεύματα είχαν αναφερθεί σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 09.09.2023

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τα Χανιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε μια φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 2-2.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο λόγος που αποχωρεί ο Γκλέιζερ είναι ότι ο Ρόμπι Κιν δεν τον χρησιμοποίησε στους πρώτους αγώνες της σεζόν καθώς έχει μόλις μία συμμετοχή μέχρι τώρα, κάτι που ήταν ικανό για να τον φέρει στην πόρτα της εξόδου. Να σημειώσουμε ότι ο 26χρονο μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.