«Tελειώνει» του Γκλάζερ στον ΟΦΗ - Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από τους Κρητικούς

Nταν Γκλέιζερ

i

©printscreen

«Tελειώνει» του Γκλάζερ στον ΟΦΗ - Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από τους Κρητικούς

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:33 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 12.09.2023

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη σημαντικής μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο ΟΦΗ, αφού ο Νταν Γκλάζερ βρίσκεται ήδη στη Κρήτη και έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Τελείωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο Νταν Γκλάζερ, που βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο και η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Ο Ισραηλινός χαφ, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο χρόνων με την «ασπρόμαυρη ΠΑΕ», ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία ανήκει, θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ενεργός, έχοντας κάνει προετοιμασία με την Μακάμπι και δεν είναι απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή του Νταμπράουσκας για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία. το Σάββατο(16/9).

O 26χρονος Γκλάζερ, είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, με την οποία κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή το 2018. Αποχωρεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας αγωνιστεί 194 φορές με τη φανέλα της. Σε αυτά τα παιχνίδια πέτυχε δύο τέρματα, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

Θυμίζουμε ο ΟΦΗ ενισχύθηκε πρόσφατα και στη θέση του τερματοφύλακα, αποκτώντας τον Νόαμ Μπάουμαν, ο οποίος υπέγραψε επίσης για δύο χρόνια. Ο Ελβετός μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού των Κρητικών και δήλωσε τα εξής:

«Είμαι εδώ επειδή πήγαν πολύ καλά οι συζητήσεις με τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ. Επίσης μίλησα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα και τώρα ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά.

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 09.09.2023

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τα Χανιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε μια φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 2-2.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε τους ίδιους στόχους με την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, αν παίζω να βοηθώ την ομάδα με τις εμφανίσεις μου και το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα απολαμβάνει τις στιγμές και θα πετύχει σπουδαία πράγματα».