Κοντά στον Τραϊανό Δέλλα ο ΟΦΗ

Τραϊανός Δέλλας

i

©intime

Κοντά στον Τραϊανό Δέλλα ο ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ, με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του.

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΟΦΗ είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Η ομάδα του Ηρακλείου, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έλυσε τη συνεργασία της με τον Πέπε Μελ, όπου πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επίσημη απόλυσή του. 

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την αντικατάστασή του ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μέχρι πριν από λίγα 24ωρα έμοιαζε το φαβορί. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν κι αυτός που είναι φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Τραϊανός Δέλλας

Ο Έλληνας τεχνικός έχει καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση και είναι η πρώτη φορά που το όνομά του έχει ακουστεί αρκετά έντονα. Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά όπως όλα δείχνουν η όλη υπόθεση ενδέχεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα (12/2). 

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:04 - 11.02.2024

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»

Μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντρέας Τετέι έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram και τόνισε ότι αυτά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει να δει νίκη από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όταν ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 2-0 στις 2 Οκτωβρίου. Έκτοτε μετράει πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες. Η τελευταία ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου ηττήθηκε με 4-0 στο Καραϊσκάκης.