Τέλος από τον ΟΦΗ ο Λάρσον!

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Λάρσον!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:38 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 01.04.2024

Ο Σουηδός δεξιός μπακ Έρικ Λάρσον θ’ αποτελέσει παρελθόν για τον ΟΦΗ, αφού συμφώνησε με τη νορβηγική Λίλεστρομ.

Ο Έρικ Λάρσον σύντομα θα πει αντίο στον ΟΦΗ.

Ο 32χρονος Σουηδός δεξιός μπακ, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως το τέλος της σεζόν, συμφώνησε με τη Λίλεστρομ, που κατέθεσε πρόταση και δεν αποκλείεται ν’ αποχωρήσει ακόμα και άμεσα.

Στη νορβηγική εφημερίδα «Romerikes Blad» αναφέρθηκε ότι η Λίλεστρομ έκανε μία προσφορά στον Λάρσον, ενώ οι Νορβηγοί ενημέρωσαν επίσημα και τον ΟΦΗ για το ενδιαφέρον τους, όπως πρέπει να γίνει βάσει των κανονισμών της ΦΙΦΑ.

Ο ΟΦΗ δεν είχε διάθεση να κρατήσει τον Λάρσον στο Ηράκλειο. Επίσης, ο παίκτης είναι τραυματίας και θα χάσει σίγουρα τα επόμενα δύο με τρία παιχνίδια του ΟΦΗ, οπότε όλα δείχνουν ότι θ’ αναχωρήσει σύντομα για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, το οποίο ξεκινάει αυτό το διάστημα και η Λίλεστρομ τον υπολογίζει.

Σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «Sportbladet», παράλληλα, τονίζεται ότι ο Έρικ Λάρσον υπέγραψε στην Λίλεστρομ, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, αφού μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΠΑΕ ανέφερε:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (1/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ άρχισε την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (6/4, 20:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης.

Oι Σαντιάγκο Μοσκέρα, Ματέους Μπρεσάν και Χουάν Νέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους με τους Χεσούς Χιμένες, Έρικ Λάρσον και Ηλία Σημαντηράκη να συνεχίζουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (2/4), στις 11:00».