Σκέψεις απόσυρσης από την Εθνική Γαλλίας για τον Ζιρού
i

©intime

Σκέψεις απόσυρσης από την Εθνική Γαλλίας για τον Ζιρού

Ιάσονας Τσίλης 16:45 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 05.12.2023

Ο Ολιβιέ Ζιρού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει να αγωνίζεται με τον εθνόσημο, έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας.

Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει από την Εθνική Γαλλίας, ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο επιθετικός της Μίλαν, μετά από 12 χρόνια που αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος, σκέφτεται πως ίσως ήρθε η ώρα να βάλει τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα.

Είναι άλλωστε, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τρικολόρ», έχοντας πετύχει 56 γκολ σε 129 εμφανίσεις, ξεπερνώντας πρόσφατα τον Τιερί Ανρί, που τελείωσε την καριέρα του με 51.

Ο Ζιρού έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν σε συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα της Μίλαν, μετρώντας επτά γκολ σε 11 αναμετρήσεις στη Serie A και οκτώ συνολικά αν προσθέσουμε και το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Παρόλα αυτά, διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και τα συνεχόμενα παιχνίδια καταπονούν πολύ περισσότερο το σώμα του και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται αυτό. Έτσι, ενδέχεται το Euro 2024 να είναι και η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με τη Γαλλία.

Η Γαλλία γίνεται (;) Ελλάδα: Σκέψεις για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών με φόντο την έξαρση της βίας στα γήπεδα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16:57 - 04.12.2023

Η Γαλλία γίνεται (;) Ελλάδα: Σκέψεις για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών με φόντο την έξαρση της βίας στα γήπεδα

Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Γαλλία οδηγούν την κυβέρνηση της χώρας σε σκέψεις για δραστικά μέτρα, με το ένα από αυτά να αφορά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο γαλλικό μέσο Telefoot, δήλωσε: «Δεν σχεδιάζω πέρα ​​από το βραχυπρόθεσμο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε σε φόρμα και ανταγωνιστικοί, αυτή η διοργάνωση είναι ένας στόχος. Παραλίγο να την κατακτήσουμε το 2016 και είναι ένα τρόπαιο που θα ήθελα πολύ να κερδίσω με τη Γαλλία».