«Νασιμέντο για Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ»

Ματέους Νασιμέντο

i

Ματέους Νασιμέντο/ ©Photo by Buda Mendes - FIFA/ Getty Images

«Νασιμέντο για Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ»

Sportal newsroom 12:30 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 18.07.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 19χρονου επιθετικού της Μποταφόγκο, Ματέους Νασιμέντο και ενδέχεται να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στις προσθήκες που θέλουν να κάνουν είναι κι αυτή ενός επιθετικού. 

Θυμίζουμε πως μετά τη φυγή του Σεντρίκ Μπακαμπού υπάρχει λειψανδρία στη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα είναι αυτό του Ματέους Νασιμέντο. 

Σύμφωνα με τον Λούκας Πεντρόσα υπήρξε συμφωνία με την Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο ο 19χρονος στράικερ θέλει τελικά να παραμείνει στη Βραζιλία τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει όμως η Sun τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το deal δεν έχει καταρρεύσει ακόμη και μόλις επιτευχθεί η συμφωνία, τότε ο Νασιμέντο θα δοθεί δανεικός από την αγγλική ομάδα στον Ολυμπιακό, ο οποίος  βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός με την Μποταφόγκο έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριου του 2025 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Θεωρείται ένα από τα καλά, ανερχόμενα ταλέντα της Βραζιλίας  με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Ματέους Νασιμέντο έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας.