«Από τη Χούντα έχει να εισπράξει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό»

«Από τη Χούντα έχει να εισπράξει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό»

Διονύσης Βερβελές 18:05 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 11.12.2023

Προφανώς μόνο ασχολίαστες δεν έμειναν στο εσωτερικό του Ολυμπιακού οι σημερινές αποφάσεις της κυβέρνησης και σε ό,τι αφορά ειδικότερα τις αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων».

Κεκλεισμένων των θυρών θα δώσει τα επόμενα ματς του ο Ολυμπιακός, που φαίνεται πως είναι και μια… διαφορετική κατηγορία από τις υπόλοιπες ομάδες, όπως θεωρούν στον Πειραιά, καθώς θα υποχρεωθούν να δώσουν χωρίς κόσμο και την αναμέτρηση για το Europa League με την Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ευρωπαϊκού θεσμού των «ερυθρολεύκων».

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπως και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Ελσίνκι για το Europa και το Europa Conference League αντίστοιχα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτός ο διαχωρισμός εκ μέρους της κυβέρνησης μόνο απαρατήρητος δεν έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και φυσικά σχολιάστηκε στο εσωτερικό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, άνθρωπος των Πειραιωτών σχολίασε αποκλειστικά στο Sportal τις τελευταίες εξελίξεις και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το σκέλος των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διευκρίνισε πως και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στα οποία τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την εχθρότητα της κυβέρνησης σε βάρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Στο πιο κρίσιμο ματς της ευρωπαϊκής μας πορείας, θα είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο με κυβερνητική απόφαση. Πρωτοφανής και απαράδεκτη διάκριση! Τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό είχε να εισπράξει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός από τη Χούντα», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας με αυτά τα λόγια ένα στίγμα για το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του Ολυμπιακού και ειδικότερα στα υψηλότερα κλιμάκια.