Ασταμάτητη Μπάτσκα Τόπολα - «Οδηγεί την κούρσα» στη Σερβία η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Μπάτσκα Τόπολα

i

©printscreen

Ασταμάτητη Μπάτσκα Τόπολα - «Οδηγεί την κούρσα» στη Σερβία η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ακόμα μια νίκη για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, Μπάτσκα Τόπολα, με τους πρωτοπόρους του Σερβικού πρωταθλήματος να παίρνουν σημαντικό «διπλό» με 1-0 απέναντι στην Ράντνικ.

Ο Ολυμπιακός έμαθε σήμερα (1/9) τους αντιπάλους του στους ομίλους του UEFA Europa League, με την κληρωτίδα να τον φέρνει αντιμέτωπο με Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα. Η ομάδα από τη Σερβία, μπορεί να φαντάζει ως η πιο αδύναμη του ομίλου, αλλά η φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα, μόνο αυτό δεν δείχνει.

Η Μπάτσκα Τόπολα βρίσκεται στη κορυφή του πρωταθλήματος της Σερβίας μετά το πέρας 6 αγωνιστικών, έχοντας μάλιστα πέντε νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Πέρασε από την έδρα της Ράντνικ με το νικηφόρο 1-0, με το αποτέλεσμα όμως να μην αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς η Μπάτσκα Τόπολα ήταν κυριαρχική και άξιζε ακόμα περισσότερα τέρματα.

Θυμίζουμε, η Μπάτσκα Τόπολα, ξεκίνησε τις φετινές τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα προκριματικά του UEFA Champions League, όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την μελλοντική αντίπαλο του Παναθηναϊκού, την πορτογαλική Μπράγκα. Δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική απέναντι στους Πορτογάλους, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός έδρας και 4-1 στη Σερβία. Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εντυπωσιακό μάλιστα, είναι το γεγονός ότι στις 5 νίκες που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Τα μόνα εις βάρος της τέρματα, έχουν σημειωθεί στο ισόπαλο 3-3 με την Παρτίζαν στην πρεμιέρα. Όπως γίνεται αντιληπτό, μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι το ξεκάθαρο φαβορί όταν έρθει η στιγμή που θα βρεθούν αντιμέτωποι, αλλά οφείλει να είναι προσεκτικός, καθώς πρόκειται για μια υπολογίσιμη ομάδα.