Θέλει να συνεχίσει το σερί ο Ολυμπιακός - Για να μείνει ζωντανός στη μάχη της εξάδας ο Αστέρας
i

©intime

Θέλει να συνεχίσει το σερί ο Ολυμπιακός - Για να μείνει ζωντανός στη μάχη της εξάδας ο Αστέρας

Δημήτρης Χούπης 08:40 - 25.02.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που έχουν ακόμα οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superalegue. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που οι Αρκάδες με διπλό στο Φάληρο θα μειώσουν στον έναν βαθμό από τη Λαμία που βρίσκεται στην έκτη θέση.

Η πειραϊκή ΠΑΕ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πια στον πάγκο έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δύο στο Conference League και ένα στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν δεν θα έχει στη διάθεσή του για διαφορετικούς λόγους τους Ορτέγκα, Ρέτσος, Ντόη, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και Ζέλσον Μαρτίνς.

Από την άλλη η ομάδα της Τρίπολης έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό και με νίκη θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα. Μπαρτόλο, Μουνάφο και Παπαδόπουλος είναι εκτός αποστολής για τον Μίλαν Ράσταβατς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Κίνι, Μπιανκόν, Βέζο, Ρίτσαρντς – Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Γιόβετιτς, Καμπράλ - Ναβάρο.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης – Γκος, Αλάγκμπε – Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι – Μιριτέλο.