Επικό σχόλιο από Ολυμπιακό ρεπόρτερ της ΕΡΤ: «Παναγιώτη Ρέτσο ό,τι είπαμε ψωμί και αλάτι» (vid)

Επικό σχόλιο από Ολυμπιακό ρεπόρτερ της ΕΡΤ: «Παναγιώτη Ρέτσο ό,τι είπαμε ψωμί και αλάτι» (vid)

Sportal newsroom 09:14 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 20.05.2024

Το επικό σχόλιο του ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλο, για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Conference League και τον Παναγιώτη Ρέτσο.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

Όπως είναι λογικό τις τελευταίες ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οπως και ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε εκστασιασμένος στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«Παναγιώτη Ρέτσο ό,τι είπαμε ψωμί και αλάτι! Παιχτάρα στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Άστον Βίλα, καθοριστικός. Μεντιλίμπαρ, στρατηγός. Είχαμε τον Μπαρτζώκα σκακιστή στο μπάσκετ. Τώρα έχουμε τον Μεντιλίμπαρ τον στρατηγό στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό μομέντουμ, έχει καλή φόρμα και ψυχολογία. Παίζει εντός έδρας, παίζει στην Ελλάδα, οπότε εκτιμώ πως έχει ένα κλικ παραπάνω πιθανότητες από την Φιορεντίνα να σηκώσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.