Το παράπονο του Μαρτίνεθ

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Το παράπονο του Μαρτίνεθ

Γιατί το 2-2 «χάλασε» τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, που βλέπει ντέρμπι «αιωνίων»...

Δεν είναι ψέμα πως ο τρόπος που το ματς στη Σερβία έγινε 2-2 από 0-2, έφερε κριτική στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, έχει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας κάνει κατά γενική ομολογία καλή δουλειά. Ναι, η ομάδα έχει περισσότερα ματς στο Καραϊσκάκη, αλλά είναι πρώτος και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να «χτίσει» μια διαφορά, έστω και μικρή… 

Ο Μαρτίνεθ πάντως, μετά το 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα, το παράπονό του το έχει. Ο Ισπανός προπονητής, δεν πίστευε στην εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Πως επηρεάστηκαν και από την αποβολή του Ντόι. Γιατί το πιστεύει, αυτό, όμως; Οι τέσσερις αλλαγές του Μαρτίνεθ, ήταν οι Γιόβετιτς, Σολμπάκεν, Πορόσο και Αλεξανδρόπουλος.

 Ο Γιόβετιτς με τον Σολμπάκεν, προσπάθησαν, είχαν κατοχές με την μπάλα, μάλιστα στο τέλος από μία συνεργασία τους, πήγε να προκύψει ευκαιρία. Η είσοδος των Πορόσο και Αλεξανδρόπουλου, έγινε μόλις η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Σε ένα διάστημα που ήταν λογικό πώς θα πιεστεί, αν και πάλι, υπήρχαν λάθη. 

Ακόμη και στη φάση που γίνεται το 2-2, η άμυνα δεν είναι στην ευθεία. Ο Ροντινέι εκεί πήρε το… βάθος, την… πάτησε καθώς κάλυπτε τον αντίπαλό του, τον Πάντοβιτς που έκανε και το 2-2, φέρνοντας το ματς στα ίσα. 

Το παράπονο του Μαρτίνεθ ήταν πως παρά τις αλλαγές, δεν μπόρεσε να διορθωθεί κάτι. Και δεν έχει να κάνει με παράπονο όσον αφορά στην εικόνα συγκεκριμένων παικτών του, αλλά ως λειτουργία ομάδας. Κι αυτό που τον ενόχλησε, ήταν η συνολική εικόνα, η νοοτροπία. 

«Aντικείμενο του πόθου ο Μαρτίνεθ για τη Σεβίλλη»: Σενάριο για τον προπονητή του Ολυμπιακού και τους Ανδαλουσιάνους
LA LIGA

18:14 - 09.10.2023

«Aντικείμενο του πόθου ο Μαρτίνεθ για τη Σεβίλλη»: Σενάριο για τον προπονητή του Ολυμπιακού και τους Ανδαλουσιάνους

Τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της η Σεβίλλη, η οποία απέλυσε τον Μεντιλιμπάρ μετά τα κακά αποτελέσματα.

Προφανώς και θα γίνει κουβέντα στο επόμενο διάστημα και με τους παίκτες του Ολυμπιακού, γιατί δεν άρεσε στον Μαρτίνεθ που χάθηκε ο έλεγχος. Όπως φυσικά, θα κάνει και την αυτοκριτική του ο Ισπανός κόουτς, όσον αφορά στις επιλογές του από τον πάγκο…