Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την αυτοκριτική τους στο Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

i

© Intime

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την αυτοκριτική τους στο Ρέντη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:03 - 02.12.2023

Κριτές του εαυτού τους έγιναν στην προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τραγικό βράδυ της ομάδας στο Φράιμπουργκ.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11) θα μείνει αξέχαστο στις μνήμες των φίλων του Ολυμπιακού, με αφορμή το «βαρύ» 5-0 από τη Φράιμπουργκ, για τους ομίλους του UEFA Europa League. Άλλωστε, περίπου 2500 χιλ. από αυτούς δεν συγχώρησαν τους παίκτες του Μαρτίνεθ και από τις κερκίδες του «Europa-Park Stadion», φρόντισαν να τους τα... χώσουν.

Με τη σειρά τους οι ποδοσφαιριστές, πάντως, δεν άφησαν την επίδοσή τους να περάσει στα «ψιλά». Στην προπόνηση της Παρασκευής (1/12) φρόντισαν να κάνουν την αυτοκριτική τους, για το γεγονός πως η επίδοσή τους εναντίον των Γερμανών ήταν κάκιστη. 

Το ίδιο, βέβαια, έκανε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός τεχνικός ενώπιον των ποδοσφαιριστών του απολογήθηκε για τα όσα συνέβησαν στην γερμανική πόλη, κάτι το οποίο βέβαια δεν φαίνεται να αποτελεί ελαφρυντικό για εκείνον. 

Θυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους από το Φράιμπουργκ, αλλά αντ' αυτού κοιμήθηκαν στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου. Ο Ισπανός τεχνικός είχε προγραμματίσει προπόνηση εν όψει Βόλου (3/12), η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/12). Ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός, πλέον, καλείται να βγάλει αντίδραση και να αποδείξει στον κόσμο του πως είναι ακόμα «ζωντανός»