Στην Ισπανία βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν

Ο Αντόνιο Κορδόν

i

© Intime

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:47 - 01.12.2023

Στoν Ολυμπιακό το κλίμα είναι «βαρύ» μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Τη δεδομένη στιγμή, ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία και δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει κάτι για τους Πειραιώτες.

Το βράδυ της Πέμπτης στη Γερμανία ήταν εφιαλτικό για τον Ολυμπιακό, αφού η Φράιμπουργκ βρήκε όλες του τις αδυναμίες και τον... χτύπησε αλύπητα. Το 5-0 από την ομάδα του Στράιχ ήταν το δεύτερο οδυνηρό αποτέλεσμα του Νοεμβρίου, μετά το 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Όπως είναι, λογικό, λοιπόν, αυτό μόνο στα «ψιλά» δεν μπορεί να περάσει στον οργανισμό του Ολυμπιακού, με δεδομένο πως η ομάδα έψαχνε δυναμική επιστροφή έπειτα από μία κακή χρονιά. Επομένως, στο επίκεντρο βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για τον οποίο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι «βαρύ».

Ναι μεν με τον ίδιο στο τιμόνι η ομάδα είχε εξαιρετικό ξεκίνημα, εντούτοις το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά. Δεν ήταν μόνο οι δύο βαριές ήττες αλλά ρόλο έπαιξε σίγουρα η απουσία νίκης σε ντέρμπι, καθώς και η νωθρή εικόνα σε κάποια από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Τη δεδομένη στιγμή ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία και αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει εξελίξεις όσον αφορά το ζήτημα του προπονητή. Από την άλλη βέβαια, η επίσκεψη του αθλητικού διευθυντή της ομάδας - ο οποίος αναμένεται να πάρει πιο διευρυμένο ρόλο μετά την άφιξη του Πέδρο Άλβες - μπορεί και να μη σχετίζεται καθόλου με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. 

Όπως και να 'χει, πάντως, τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι της Κυριακής, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει νίκη με τον Βόλο. Αν μη τι άλλο, ενδεχόμενη απώλεια στο «Πανθεσσαλικό» θα κοστίσει πολύ ακριβά στον σύλλογο, ο οποίος μπορεί να φτάσει και μέχρι την πέμπτη θέση.