Αρέσει το ολλανδικό μοντέλο στον Ολυμπιακό, στη λίστα και ο Σρούντερ

Άλφρεντ Σρέντερ και Ντούσαν Τάντιτς

i

© Intime

Αρέσει το ολλανδικό μοντέλο στον Ολυμπιακό, στη λίστα και ο Σρούντερ

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ είναι για τα καλά στο κάδρο του Ολυμπιακού…

Στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή του βρίσκεται ο Ολυμπιακός που κοιτάζει για τα καλά και το ολλανδικό μοντέλο. Όπως επισημάναμε σε άρθρο της Δευτέρας, εδώ στο Sportal, έχουν προταθεί δύο Ολλανδοί προπονητές

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ και ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ. Ο καθένας με το βιογραφικό του, με τον Ολυμπιακό πάντως να ψάχνει για τα καλά το ολλανδικό μοντέλο. Φαίνεται να του αρέσει αυτό, ως ιδέα τουλάχιστον και έτσι, στα παραπάνω ονόματα, προστέθηκε άλλο ένα. 

Ο λόγος για τον Άλφρεντ Σρούντερ, τον 50χρονο κόουτς, που αποτελεί παρελθόν από τον Άγιαξ από τα τέλη του Ιανουαρίου. Ο Σρούντερ το 2021-22 κατέκτησε με την Μπριζ το πρωτάθλημα του Βελγίου και στη συνέχεια, ήρθε η μετακίνησή του στον ιστορικό Άγιαξ, από τον οποίο αποχώρησε μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. 

O Ολυμπιακός ήταν «απειλή» ακόμη και στην χειρότερη σεζόν του την τελευταία πενταετία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:25 - 25.04.2023

O Ολυμπιακός ήταν «απειλή» ακόμη και στην χειρότερη σεζόν του την τελευταία πενταετία

Ο Ολυμπιακός διανύει μία από τις πιο κακές σεζόν της τελευταίας πενταετίας του. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πειραιά είναι τρίτη στη Stoiximan Super League, έφτασε από το -12 να διεκδικεί πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε τη θητεία της στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη, κάθε άλλο. Δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, καθώς και πρόσφατα είχε προτάσεις και ίσως θελήσει το χρόνο του. Τον Φλεβάρη για παράδειγμα κι ενώ είχε αποχωρήσει μόλις από τον Άγιαξ, είχε επαφές με την Λιντς και την Premier League, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε συμφωνία. 

Ο Σρούντερ μαζί με τους Φαν Μπρόκχορστ και Ντε Μπουρ, είναι τρεις περιπτώσεις προπονητών που είναι στην ατζέντα των Πειραιωτών. Ένα ολλανδικό μοντέλο που έχει αρκετούς υποστηρικτές και δεν αποκλείεται να δούμε στο επόμενο διάστημα. 

Εδώ να διευκρινίσουμε κάτι ακόμη. Δεν έχει «καεί» τελείως το θέμα του Γκατούζο, ο Ιταλός προπονητής έχει και αυτός τους υποστηρικτές του στις τάξεις των «ερυθρολεύκων». Όπως υπαρκτό είναι και το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνες, του Αργεντίνου τεχνικού που πηγαίνει περίφημα στην Τίγκρε

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει μπροστά του πέντε ακόμη ματς στα πλέι οφ, αλλά φαίνεται πως θέλει να «κλειδώσει» το συντομότερο το θέμα του νέου προπονητή. Θα επικρατήσει το ολλανδικό μοντέλο ή άλλο, θέμα ημερών φαίνεται πως είναι να ξεκαθαρίσει...