Ενδιαφέρεται για τον Κανός η Ρόμα

Σέρχι Κανός

i

©intime

Ενδιαφέρεται για τον Κανός η Ρόμα

Κώστας Τσιακλής 12:29 - 20.05.2023

Στο στόχαστρο της Ρόμα φαίνεται να βρίσκεται ο Σέρχι Κανός, ο οποίος ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα.

Σύφωνα με Ιταλικά μέσα ο Σέρχι Κανός που αγωνίστηκε το περασμένο διάστημα ως δανεικός στον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο δανεισμός του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Ισπανός εξτρέμ επέστρεψε στη Μπρέντφορντ όπου ανήκει. Το μέλλον του στους Λονδρέζους παραμένει αμφίβολο παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τη σελίδα «asromalive.it» για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι. Στη «μάχη» για τον Κανός πιθανόν να είναι και οι «ερυθρόλευκοι», αφού ο 26χρονος άφησε θετικές εντυπώσεις στο διάστημα που ήταν στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο Κανός εντάχθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και κατέγραψε συνολικά οκτώ συμμετοχές, με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Στη Μπρέντφορντ ο Ισπανός φαίνεται να έχασε τη θέση του αφού στο πρώτο μισό της χρονιάς είχε μόλις έξι συμμετοχές, με όλες να προέρχονται από τον πάγκο. Βέβαια στο μειωμένο αριθμό εμφανίσεων του (και στον Ολυμπιακό) συνέβαλαν οι τραυματισμοί που είχε τη φετινή περίοδο.

Πάντως αν ισχύει το ενδιαφέρον της Ρόμα, η πρόταση των «τζιαλορόσι» μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τον Κανός αφού πιθανόν να αγωνίζονται στο Champions League της νέας περιόδου. Αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσω της τετράδας της  Serie A, από την οποία απέχει έξι βαθμούς ενώ ο δεύτερος είναι μέσω της κατάκτησης του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Σεβίλλη.