«Ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Κρέσπο ο Ολυμπιακός»

Μιγκέλ Κρέσπο

i

Μιγκέλ Κρέσπο/©Photo by Ahmad Mora/Getty Images

«Ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Κρέσπο ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Χούπης 19:12 - 12.01.2024

Οι Τούρκοι συνδέουν ξανά τον Μιγκέλ Κρέσπο με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο μάνατζερ του παίκτη έχει έρθει σε επικοινωνία με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Τούρκοι σύνδεσαν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Μιγκέλ Κρέσπο. Όπως ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγίζ Σαμπουντζούογλου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο μέσο, ο οποίος έχει ακουστεί για τον ελληνικό σύλλογο και στο παρελθόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός όχι μόνο θέλει να κάνει δικό του τον 27χρονο, αλλά έχει ξεκινήσει και τις επαφές του παίκτη. «Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και υπήρξε συνάντηση», έγραφε το ρεπορτάζ. 

Πριν από περίπου έναν μήνα οι Τούρκοι είχαν γράψει ξανά για τον Κρέσπο και τους «ερυθρόλευκους», αναφέροντας πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πέδρο Άλβες είχε έρθει σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του 27χρονου στην Αθήνα. 

Ο Πέδρο Άλβες γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, όταν οι δυο τους βρίσκονταν στην Εστορίλ. Παρόλα αυτά είχε γραφτεί ότι ο παίκτης ήταν χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε και δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Στη Φενέρμπαχτσε, ο Κρέσπο βρίσκεται από τον Γενάρη του 2022 και έκτοτε μετράει 90 συμμετοχές, πέντε γκολ και πέντε ασίστ. 

«Κοντά στον Παλομίνο ο Ολυμπιακός»

Χθεσινό (11/1) δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Παλομίνο από την Αταλάντα. Πιο αναλυτικά ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία για τους προσωπικούς όρους με τον παίκτη, ενώ την ίδια ώρα η Αταλάντα είναι και σε διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα