Ξεκαθαρίζει για Παλομίνο, «καίγεται» και για κόφτη

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Ξεκαθαρίζει για Παλομίνο, «καίγεται» και για κόφτη

Άμεσες οι εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Το «ναι» του Τσικίνιο και οι λύσεις που αναζητούν στον Ολυμπιακό…

Το στίγμα έχει δοθεί στον Ολυμπιακό, για το επόμενο διάστημα. Η ομάδα μπορεί να έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο μπροστά της έχει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ τον Φεβρουάριο υπάρχει και η Ευρώπη, με τα δύο ματς κόντρα στην Φερεντσβάρος. Οι μεταγραφικές αστοχίες του καλοκαιριού, πολλές. Δυστυχώς για τους «ερυθρόλευκους», πολλές επιλογές από το πλάνο του Αντόνιο Κορδόν δεν βγήκαν και τώρα οι Πειραιώτες… τρέχουν και μένει να δούμε αν θα… φτάνουν!

Σήμερα πιθανότατα, θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Παλομίνο. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει αποσπάσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή, η Αταλάντα θα προτιμούσε να τον δώσει στην Σαλερνιτάνα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο ιταλικός σύλλογος, έχει τις απαιτήσεις του. Ο Παλομίνο θα πιέσει, αλλά να ασχοληθούν… δέκα ημέρες στον Ολυμπιακό, αποκλείεται. Θέλουν να το τελειώσουν το συντομότερο και γι’ αυτό έχουν στα υπόψη τους και τον Κάρμο, αλλά και άλλες λύσεις. Ο στόχος είναι τις επόμενες ώρες, ο στόπερ να συμφωνήσει και να πετάξει το συντομότερο για την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, «καίγονται» για την απόκτηση και αμυντικού χαφ. Ο Καμαρά είναι… κάπως, ο Έσε «σκασμένος». Ο Αργεντίνος πάντως, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Κηφισιά την Κυριακή και θα έχει την ευκαιρία να πάρει τις ανάσες του, καθώς θα εκτιμήσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Ένα νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο, είναι ο Αλ Μουσράτι της Μπράγκα, με τον Καρβαλιάλ να δείχνει θετικός. Βέβαια πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς η χρηματιστηριακή του αξία είναι 16 εκατ. ευρώ! Ο μέσος από τη Λιβύη, έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Νοέμβρη λόγω τραυματισμού, είναι για να επιστρέψει και απασχολεί τους Πειραιώτες. Δεξιοπόδαρος, με εξαιρετική μεταβίβαση, αλλά και γκολ στο μενού του.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός σύμφωνα και με τους Πορτογάλους μετά το δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, απέσπασε το «ναι» του Τσικίνιο για τριετές συμβόλαιο. Τώρα, μένει να δούμε αν μπορεί να έρθει άμεσα ο μέσος της Μπενφίκα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν δείχνει να είναι στα πλάνα του προπονητή του. Αν ο πορτογαλικός σύλλογος ζητήσει ένα νορμάλ ποσό και όχι… τρέλες, θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Και αυτός είναι ένας στόχος…

Όπως και να ‘χει, οι επόμενες ώρες φαίνεται πως θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό που θέλει να ενισχυθεί. Θυμίζουμε πως έχει ήδη αποκτήσεις του Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς και συνεχίζει…