«Επιμένουν Ολυμπιακός και Λυών για Κάρμο, θέλει Γαλλία ο Πορτογάλος στόπερ»

«Επιμένουν Ολυμπιακός και Λυών για Κάρμο, θέλει Γαλλία ο Πορτογάλος στόπερ»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:31 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 11.01.2024

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Λυών επιμένει για τον Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν παρατάει τη μάχη.

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού, αλλά για τον νεαρό στόπερ στόπερ της Πόρτο έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο η Λυών.

Η Πόρτο έχει πει ήδη όχι σε προτάσεις της γαλλικής ομάδας, ενώ το ίδιο έχει κάνει και στους Πειραιώτες. Σύμφωνα με το footmercato, πάντως, η Λυών επιμένει για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό των «δράκων», ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνονται να τα παρατάνε. Ο Κάρμο, ωστόσο, εμφανίζεται να προτιμάει την μετακόμιση στον γαλλικό σύλλογο.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Η Λυών θέλει τον Κάρμο και το αντίστροφο είναι αλήθεια. Μένει τώρα να βρεθεί κοινό έδαφος μεταξύ της Λυών και της Πόρτο. Και μια δεύτερη προσφορά δανεισμού θα φτάσει γρήγορα στα γραφεία των “δράκων”.

Η Λυών που βρίσκεται στο επίκεντρο του σίριαλ Μάτιτς, θέλει να ολοκληρώσει γρήγορα την άφιξη ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Η ομάδα στον Κάρμο, έναν σταθερό Πορτογάλο αμυντικό, ο οποίος στην Πόρτο έχει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Σ’ αυτά υπολογίζονται και τέσσερις αγώνες στο Champions League. Έχει ύψος 1,96 και είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία μεταξύ πορτογαλικών συλλόγων (20 εκατ. ευρώ).

Ο Κάρμο πλέον έχει περιορισμένο χρόνο, λόγω των σχέσεων με τον προπονητή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Έχοντας επίγνωση της ευκαιρίας, η Λυών υπέβαλε στους “δράκους” μια πρώτη προσφορά δανεισμού ύψους ενός εκατ. ευρώ. Μία προσφορά που κρίθηκε μικρή από τους Πορτογάλους.

Η Λυών, όμως, θα επιστρέψει τις επόμενες ώρες με νέα προσφορά και αυξημένο ποσό τόσο για τον δανεισμό, όσο και για την οψιόν αγοράς. Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό.

Είναι έντονη η ιδέα του παίκτη να ενταχθεί στη Λυών και όχι στον Ολυμπιακό, ο άλλος σύλλογος που ενδιαφέρεται. Η Πόρτο είναι ανοιχτή στην αποχώρηση του αμυντικού της αν ωφεληθεί οικονομικά».