Ρομάνο: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Παλομίνο»

Ρομάνο: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Παλομίνο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:30 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 11.01.2024

Ο Ιταλός ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο 34χρονος στόπερ Χοσέ Παλομίνο είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Χοσέ Παλομίνο από την Αταλάντα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ο Ολυμπιακός είναι τώρα κοντά στο να συμφωνήσει με τον Χοσέ Παλομίνο για να γίνει ο νέος του κεντρικός αμυντικός. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν με την Αταλάντα αν και η Σαλερνιτάνα επίσης θέλει τον Παλομίνο».

Ο Αργεντινός Χοσέ Λουίς Παλομίνο στις 5 Γενάρη έκλεισε τα 34 του χρόνια. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός κι έχει ύψος 1,86.

Την τρέχουσα σεζόν έχει μόλις πέντε ματς και δεν υπολογίζεται από τον Γκασπερίνι. Στην ομάδα του Μπέργκαμο βρίσκεται από το 2017, όταν κι αποκτήθηκε από τη Λουντογκόρετς. Στην Αταλάντα έχει τεράστια καριέρα με 224 αγώνες, 9 γκολ και 5 ασίστ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρος ο στόχος του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή ενός στόπερ.

Ο αριστεροπόδαρος Παλομίνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι σε επαφές με τους Πειραιώτες εδώ και ημέρες. Στην Αργεντινή, παράλληλα,μεταδόθηκε πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στη Μπόκα Τζούνιορς, για το 70% των δικαιωμάτων του Νίκολας Βαλεντίνι. Επίσης ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, αλλά 22 ετών. Αυτή η κρούση έγινε την περασμένη Δευτέρα στη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Βαλεντίνι έχει ρήτρα 10.000.000 δολάρια. Πριν από λίγες ημέρες, γράφτηκε πως τον κοιτάζουν και από το Καμπιονάτο και μάλιστα η ομάδα της Λάτσιο. Διεθνής με τις Ελπίδες της Αργεντινής δύο φορές, αρέσει και το ζήτημα είναι που μπορούν να φτάσουν οι ερυθρόλευκοι κι αν έχουν τον χρόνο για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας κίνησης, ειδικά αν υπάρχει ενδιαφέρον κι από συλλόγους της Ιταλίας.