Ολυμπιακός: Επιστολή στη FIFA και την UEFA για τα διαιτητικά λάθη
i

Καραπαπάς και Μαρινάκης / © Intime

Ολυμπιακός: Επιστολή στη FIFA και την UEFA για τα διαιτητικά λάθη

Sportal newsroom 13:35 - 24.12.2022

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στη FIFA και την UEFA, μέσω της οποίας διαμρτύρεται για τα διαιτητικά λάθη κατά του καθώς και υπέρ των αντιπάλων του.

Επιστολή στη FIFA και την UEFA φαίνεται να έστειλε ο Ολυμπιακός, διαμρτυρόμενος για την διαιτησία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» απευθήνθηκαν στα εν λόγω όργανα, επιρρίπτωντας ευθύνες τόσο στην ΕΠΟ όσο και στον Στιβ Μπένετ, για όλα αυτά τα διαιτητικά λάθη που έχουν συμβεί.

Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Τσουχτερό πρόστιμο στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 23.12.2022

Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Τσουχτερό πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες. Βαρύ πρόστιμο για τους Πειραιώτες.

Μέσα σε αυτήν, μάλιστα, αναγράφονται και τα παιχνίδια στα οποία οι Πειραιώτες θεωρούν πως έχουν αδικηθεί. Πιο αναλυτικά, η λίστα περιλαμβάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αυτό με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός στέκεται στα σφυρίγματα που δέχεται και η Β' ομάδα, αναφέροντας τις αναμετρήσεις με Αιγάλεω και Καλλιθέα.

Την ίδια ώρα, λόγος γίνεται και για την εύνοια, όπως την χαρακτηρίζουν οι Πειραιώτες, των αντιπάλων τους, μιλώντας συγκεκριμένα για παιχνίδια των ΑΕΚ (με ΟΦΗ εντός), ΠΑΟΚ (με Παναιτωλικό εκτός και τον Ατρόμητο εντός) και Παναθηναϊκού (με Αστέρα εντός). Το ίδιο συμβαίνει και για τη Super League 2, με την επιστολή να αναφέρει και την Κηφισιά.