«Παίζει» για Τουρκία ο Μασούρας

Μασούρας

i

© Intime

«Παίζει» για Τουρκία ο Μασούρας

Διονύσης Βερβελές 20:45 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 19.06.2023

Ενδιαφέρον για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού από τη γειτονική χώρα, ετοιμάζεται και πρόταση…

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο πρωταγωνιστής στο ματς της εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία. Με δικό του γκολ, χάρισε τη νίκη στην εθνική, ενώ πριν λίγες ημέρες πέτυχε το… γκολ της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ξένια.

Ο Μασούρας για τις επόμενες ημέρες θα έχει άδεια, ωστόσο είναι ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει για τα καλά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ενδιαφέρον πάντως από ομάδα της Τουρκίας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μεταφερθεί για τα καλά στον εκπρόσωπό του. 

Ο Μασούρας και πέρσι, ήταν στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ. Δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του, γιατί και ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή έκανε… πίσω.

Αυτή τη φορά, ξανά τούρκικη ομάδα, θέλει τον Μασούρα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή, ποια είναι, αλλά ίσως τις επόμενες ημέρες έχουμε και αλλαγή δεδομένων. 

Να έρθει δηλαδή πρόταση στον Ολυμπιακό, που έτσι κι αλλιώς, στο πρόγραμμά του έχει να κάνει συζήτηση με τον Μασούρα για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ως τώρα, δεν έχει υπάρξει κάτι. 

Ο Μασούρας έχει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα. Θα πάρει την άδειά του, για να ξεκουραστεί και θα κληθεί να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού αργότερα, όπως και όλοι οι διεθνείς. Μένουν έτσι, δύο εξελίξεις για να δείξουν και το μέλλον του Έλληνα άσου. 

Από τη μία, η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του και από την άλλη, πως θα μετατραπεί το ενδιαφέρον από την Τουρκία. Αν δηλαδή θα έρθει συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό, ώστε να αποφασίσει.

Σίγουρα θα μετρήσει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Πως σκέφτεται την επόμενη ημέρα, θα εξαρτηθούν πολλά και από τη διαμόρφωση του ρόστερ του Ολυμπιακού.