Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Ολυμπιακό

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images

Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:30 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 19.06.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (20/6), προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό

Τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί τη σεζόν 2023-24 φαίνεται να έχει βρει ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό να ακούει στο όνομα Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Τρίτης (20/6), προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Έρχεται ο Μαρτίνεθ μαζί με τον Κορδόν

Μαζί του θα βρίσκεται και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος αποτέλεσε και τον άνθρωπο που μεσολάβησε για να συμφωνήσει ο Ισπανός τεχνικός με τους «ερυθρόλευκους». Θυμίζουμε πως το όνομα του Μαρτίνεθ ακουγόταν έντονα το περασμένο διάστημα και όπως γράφτηκε στη Marca το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο πλευρές έφτασαν τελικά σε συμφωνία.

Θυμίζουμε πως το ζήτημα του προπονητή παρέμενε ανοιχτό από τον περασμένο Απρίλιο, όταν μετά από μία ισοπαλία εναντίον του Άρη (2-2) ο Μίτσελ δήλωσε παραίτηση. Έκτοτε ο Ολυμπιακός πορευόταν με τον Ζοσέ Ανιγκό ως υπηρεσιακό και ολοκλήρωσε τη χρονιά του στην τρίτη θέση της Stoiximan Super League.

Όσον αφορά το who is who του Ισπανού, ο ίδιος προέρχεται από μία σεζόν με την Εσπανιόλ που ολοκληρώθηκε σχετικά άδοξα. Highlight της θητείας του φυσικά είναι το διάστημα που πέρασε στη Γρανάδα, την οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έφτασε από την Segunda Division στο Europa League.

Ποιος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 18.06.2023

Ποιος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει το «τιμόνι» του Ολυμπιακού, με στόχο την επιστροφή στα μονοπάτια του πρωταθλητισμού. Ποιος είναι ο τεχνικός ο οποίος περίμενε το νεύμα του Κορδόν;

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca, ο Μαρτίνεθ δεν έρχεται για μία σεζόν - με οψιόν ανανέωσης - στους Πειραιώτες, αλλά το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025. Μένει να φανεί αν η εν λόγω πληροφόρηση του ισπανικού ΜΜΕ αληθεύει ή όχι.