Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:33 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:56 - 14.05.2024

Την ενδεκάδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στη Φενέρμπαχτσε έκανε γνωστή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League. Στόχος της ομάδας ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα λειτουργήσει υπέρ της στη ρεβανς της Τουρκίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα για αυτή την αποστολή. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Παναγιώτης Ρέτσος και Νταβίντ Κάρμο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ στην απέναντι πλευρά θα παίξει ο Ροντινέι.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, αυτή θα αποτελείται από την δυάδα των Σαντιάγκο Έσε και Τσικίνιο. Μπροστά από αυτή θα παίξουν οι Κώστας Φορτούνης και Γιώργος Μασούρας, με την κορυφή της επίθεσης να ανήκει στον Ελ Κααμπί. Πίσω του σε ρόλο δεκαριού θα βρίσκεται ο Στεβάν Γιόβετιτς. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο ματς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντανιέλ Ποντένσε, που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Ρίτσαρντς, Ντόη