Το βίντεο με τη στιγμή που ο Φορτούνης μιλάει για τους τραυματισμούς του και την υπόσχεση που αφορά στον γιο του!

Το βίντεο με τη στιγμή που ο Φορτούνης μιλάει για τους τραυματισμούς του και την υπόσχεση που αφορά στον γιο του!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:51 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 10.04.2024

Ο Κώστας Φορτούνης συγκίνησε με την αναφορά στον γιο του και την υπόσχεση που έδωσε μετά τους τραυματισμούς του.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ηγέτης στον Ολυμπιακό κι από τους πλέον ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος πέρασε αρκετές δυσκολίες στην καριέρα του. Για έναν αθλητή δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία από τους τραυματισμούς. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη δύο φορές ρήξη χιαστού, αλλά επανήλθε.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα ΟλυμπιακόςΦενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League, ο Φορτούνης ρωτήθηκε για τις σημαντικές επιδόσεις του την τρέχουσα σεζόν και γενικά μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Και συγκλόνισε με την απάντηση και την αναφορά στον γιο του:

«Είχα δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω, αλλά δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο να δουλεύω για να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και ακόμη πιο ψηλά.

Εύχομαι να είμαι υγιής, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου ο γιος μου να με δει να παίζω όπως ήμουν. Αυτό κάνω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Φορτούνης αναφέρθηκε στην υπόσχεση που έδωσε:

Για τον αυριανό αγώνα, παράλληλα, ο Φορτούνης είπε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για τους ποδοσφαιριστές, για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Ξέρουμε ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει πάντα τέτοιες ευρωπαϊκές επιτυχίες και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Για το αν περιμένει να έχει επίδραση σε έναν ακόμη εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού: «Ίσως μου αρέσει το γήπεδο, μου αρέσει ο κόσμος. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου, είτε με γκολ, είτε με ασίστ ή με ό,τι άλλο χρειαστεί. Μακάρι όλοι μαζί ως ομάδα να έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το sold out: «Σίγουρα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μας, ο κόσμος θα μας στηρίξει και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Θέλουμε να ζήσει μια τεράστια επιτυχία, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για την απουσία του τιμωρημένου Ποντένσε: «Ο Ντάνιελ είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που μας βοηθά. Έχουμε καλή συνεργασία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό που υπάρχει. Πιστεύω πως όποιος κι αν παίξει θα δώσει ό,τι καλύτερο και θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να δείξει η ομάδα: «Η ομάδα που παίζει εντός είναι σημαντικό να μπει πάρα πολύ δυνατά. Πρέπει να προσέξουμε όμως, γιατί ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ για να έχουμε το προβάδισμα».

Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Σε ποιον κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:27 - 10.04.2024

Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Σε ποιον κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας;»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια της ΑΕΚ και με τον Άρη κάνοντας λόγο για «ανηθικότητα με όρους μαφίας».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την ομάδα που πριν 2,5 χρόνια έπαιξε με τη Φενέρ: «Μακάρι να είμαστε καλύτεροι, ώστε να πιέσουμε και να προκριθούμε. Η ομάδα είναι διαφορετική, άλλος προπονητής, άλλοι παίκτες. Η ομάδα αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά δουλεμένη, πατάμε γερά στα πόδια μας, αλλά και ο αντίπαλος τώρα είναι καλύτερος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».