Η κοινή φωτογραφία Κορδόν - Μαρτίνεθ πριν μπουν στο αεροπλάνο για Ελλάδα

Η κοινή φωτογραφία Κορδόν - Μαρτίνεθ πριν μπουν στο αεροπλάνο για Ελλάδα

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:01 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 20.06.2023

Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να φθάσουν στις 16:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ολυμπιακός έχει βρει τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί τη σεζόν 2023-24,  με τον τεχνικό να ακούει στο όνομα Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι (20/6), προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». 

Μαζί του θα βρίσκεται και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος αποτέλεσε και τον άνθρωπο που μεσολάβησε για να συμφωνήσει ο Ισπανός τεχνικός με τους Πειραιώτες. 

Οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ ταξιδεύουν από Βαρκελώνη για Αθήνα και αναμένονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16.00 το μεσημέρι (20/6).

Οι δυο τους έρχονται στην χώρα μας με πτήση της Aegean. Μάλιστα διέρρευσε και σχετική φωτογραφία τους στο αεροδρόμιο.

Όσον αφορά το who is who του Ισπανού, ο ίδιος προέρχεται από μία σεζόν με την Εσπανιόλ που ολοκληρώθηκε σχετικά άδοξα. Highlight της θητείας του φυσικά είναι το διάστημα που πέρασε στη Γρανάδα, την οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έφτασε από την Segunda Division στο Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca, ο Μαρτίνεθ δεν έρχεται για μία σεζόν - με οψιόν ανανέωσης - στους Πειραιώτες, αλλά το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025. Μένει να φανεί αν η εν λόγω πληροφόρηση του ισπανικού ΜΜΕ αληθεύει ή όχι.

Tags: