Ολυμπιακός: Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την Τσουκαρίτσκι

Ολυμπιακός: Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την Τσουκαρίτσκι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:10 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 24.08.2023

Η Τσουκαρίτσκι, πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με τη Γιαβόρ.

Η Τσουκαρίτσκι είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League.

Οι Πειραιώτες εφόσον περάσουν το εμπόδιο της Γκενκ, θα βρουν στον δρόμο τους τη σερβική ομάδα, η οποία έπειτα από δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, την τρίτη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με τη Γιαβόρ.

Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 τον Νοέμβριο του 2022, οι παίκτες της Τσουκαρίτσκι είχαν εντός έδρας ένα σερί δέκα νικών. Αυτό το διέκοψε η Γιαβόρ με το 2-2 στο Βελιγράδι. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού ξεκίνησε με νίκη 2-0 εντός επί της Ραντνίτσκι Νις και στο δεύτερο ματς επικράτησε 2-1 εκτός της Κραγκούγεβατς. Με τη Γιαβόρ, όμως, συνάντησε προβλήματα κι έτσι είναι πλέον τρίτη με επτά βαθμούς, όσους έχει και η Μπάτσκα Τόπολα, πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League, ενώ το απόλυτο με τρεις νίκες και εννέα βαθμούς έχει ο Ερυθρός Αστέρας.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα γκολ των Ιγκόρ Μιλαντίνοβιτς (15’) και Ούρος Ντρέζγκιτς (70’), με τον Γκανέζο (18’) Ιμπραχίμ Τάνκο και τον Γκοϊκοβιτς (82’). Το δεύτερο σημειώθηκε με πέναλτι σε μονομαχία του Νεμάνια με τον Τσάλασαν.

Η Τσουκαρίτσκι, μάλιστα, με τη γκέλα κόντρα στη Γιαβόρ δεν μπορεί να κυνηγήσει το ρεκόρ με τις περισσότερες σερί εντός έδρας νίκες στον κόσμο, αφού έως τώρα ήταν στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν έχασε βαθμούς σε 16 σερί εντός έδρας αγώνες.

Το αστείρευτο ταλέντο του Σκάρπα, η δύσκολη προσαρμογή στην Αγγλία και η... απάτη που του κόστισε μία περιουσία!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:40 - 13.08.2023

Το αστείρευτο ταλέντο του Σκάρπα, η δύσκολη προσαρμογή στην Αγγλία και η... απάτη που του κόστισε μία περιουσία!

Η θητεία του Σκάρπα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Premier League με τη φανέλα της Νότιγχαμ δεν πήγε όπως θα περίμενε ο ίδιος, ενώ επίσης μία οικονομική απάτη με κρυπτονομίσματα του έκανε ακόμη πιο δύσκολο το... έργο στο Νησί.

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ (4-2-3-1): Φιλίποβιτς – Στεβάνοβιτς, Τσαλασάν, Ντρέζγκιτς, Τόσιτς – Σισόκο (71’ Αλίνβι), Ντότσιτς - Νίκσεβιτς (59’ Οβούσου) Οντσέβιτς (71’ Εντιαγέ), Ιβάνοβιτς (83’ Άντζιτς) - Μπανταμόσι (71’ Στογιάνοβιτς).