Ημέρα Ορτέγα στον Ολυμπιακό!

Φρανσίσκο Ορτέγα

i

©Intime

Ημέρα Ορτέγα στον Ολυμπιακό!

Ο Αργεντίνος ήρθε και μέσα στην ημέρα ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Φρανσίσκο Ορτέγα. Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ, έκανε τα πάντα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παραχώρησε το ποσοστό των δικαιωμάτων του επί της μεταγραφής και ταξίδεψε για τη χώρα μας, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να πιάσει αμέσως δουλειά.

Ο Μαρτίνεθ θέλει να τον βάλει άμεσα, περιμένει πολλά από αυτόν, ωστόσο όλα θα ολοκληρωθούν σήμερα Σάββατο. Ο πρώην αριστερός μπακ της Βελέζ, θα περάσει από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, όπως συνηθίζεται, θα πάει στην ΠΑΕ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο και φορώντας για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι πρώτες φωτογραφίες, οι πρώτες δηλώσεις και μετά, ώρα για δουλειά για τον επόμενο αριστερό μπακ των Πειραιωτών.

Με διαφορά λίγων ωρών από τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο Ορτέγα έρχεται για να συνθέσουν το δίδυμο για την αριστερή πλευρά των Πειραιωτών. Πάνω τους θα πέσει μεγάλο βάρος, καλούνται να δώσουν μια άλλη εικόνα στο αριστερό άκρο. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν άλλου τύπου παίκτης, εδώ και ο Αργεντίνος, αλλά και ο Άγγλος, είναι με πιο επιθετικό στυλ, τους αρέσει να προωθούνται και αυτό, είναι βασικό κριτήριο για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

Ο όρκος νίκης, οι πανηγυρισμοί στον πάγκο και ο ενθουσιασμός στις κερκίδες: Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι (vid)
EUROPA LEAGUE

22:29 - 25.08.2023

Ο όρκος νίκης, οι πανηγυρισμοί στον πάγκο και ο ενθουσιασμός στις κερκίδες: Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Τσουκαρίτσκι και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Δείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις από τον Ορτέγα; Φάνηκε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Άνετος, χαμογελαστός, πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και μεγάλες, ο Αντόνιο Κορδόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ποντάρουν πολλά πάνω του και περιμένουν να τα εισπράξουν μέσα στο γήπεδο. Όπως προσμονή θα υπάρχει και για τον Ομάρ Ρίτσαρντς που μπορεί πέρσι με τη Νότιγχαμ να ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό, αλλά αναζητά μέσω του Ολυμπιακού τη δική του επανεκκίνηση…