Ο όρκος νίκης, οι πανηγυρισμοί στον πάγκο και ο ενθουσιασμός στις κερκίδες: Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι (vid)

Ο όρκος νίκης, οι πανηγυρισμοί στον πάγκο και ο ενθουσιασμός στις κερκίδες: Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι (vid)

Sportal newsroom 22:29 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 25.08.2023

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Τσουκαρίτσκι και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Δείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο και σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League. Έκαμψε την αντίσταση της Τσουκαρίτσκι, παίζοντας πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ ακόμα ψηλότερα.

Μόλις στο 3’ ο Ελ Κααμπί πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σαμούροβιτς στην κεφαλιά του Μασούρα και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα». Το 2-0, ήρθε στο 16' και το έκανε πράξη ο Φορτούνης με μια φοβερή βολίδα.

Οι Πειραιώτες βρήκαν και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Ελ Καμπί να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έπειτα από ασίστ του Κώστα Φορτούνη

Αν και είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν διεύρυναν το προβάδισμα τους, αντιθέτως είδαν την Τσουκαρίτσκι στις καθυστερήσεις του αγώνα να μειώνει σε 3-1, με το γκολ που πέτυχε ο Μιλαντίνοβιτς στο 90+3’.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έβγαλε την παρακάμερα του αγώνα και έδειξε σκηνές από την πρώτη βόλτα των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, τους έξαλλους πανηγυρισμούς Μαρτίνεθ και παικτών και το... πάρτι που στήθηκε στην εξέδρα. Στο βίντεο ξεχώρισε το πάθος του Μαρτίνεθ και οι έντονες αντιδράσεις του.